Suzana Perić na Nedelji mode u Milanu

Kao pobednica u kategoriji "Winner For Mad Mood" na Serbija fešn viku, srpska dizajnerka Suzana Perić predstaviće svoje kreacije na Nedelji mode u Milanu, u septembru 2019. godine.

Moda i ljepota 28.11.2018 | 11:33
Suzana Perić na Nedelji mode u Milanu
Dan posle završetka revijalnog dela Serbija fešn vika organizovano je svečano proglašenje pobednika i uručenje nagrada srpske nedelje mode na kojoj su najboljima u svojoj kategoriji uručena priznanja za trud, zalaganje, kreativnost i uspeh na ovogodišnjoj modnoj smotri.

Suzana Perić predstavila je kolekciju "New Vamp" u okviru upravo završene nedelje mode.

Poslednju nagradu ove večeri Svetlana Horvat dodelila je popularnoj dizajnerki Suzani Perić u kategoriji Winner For Mad Mood.

Kao dobitnica ove nagrade, Perićeva će imati priliku da svoju kolekciju prikaže na narednoj Nedelji mode u Milanu, u okviru platforme Mad Mood.

„Ovo je značajna nagrada i posebno mi je draga zbog toga što su Milano i Berlin vezani za početke moje karijere i sada se vraćam tim gradovima. Ovo je godina jubileja, kako za mene, tako i za Serbija fešn vik, tako da se sve nekako podudarilo i veoma sam srećna zbog toga“, rekla je proslavljena srpska dizajnerka.

Suzana je u novembru u Beogradu predstavila novu kolekciju New Vamp i proslavila 20 godina uspešne karijere. Kreacije su predstavljene i novosadskoj publici u okviru upravo završene nedelje mode, a u septembru 2019. godine, nove modele pokazaće i u italijanskoj prestonici mode.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar