Дортмунд не рачуна више на Кагаву!

Од јануара Штутгарт или Шпанија? Јапанац свестан да напушта Вестфален.

Фудбал 29.11.2018 | 15:00
Дортмунд не рачуна више на Кагаву!
Борусија из Дортмунда игра сјајно ове сезоне и сигурно гази ка титулу која би прекинула шестогодишњу доминацију Бајерна. Лусијан Фавр "утегао" је Милионере баш по укусу навијача. Екипа је најефикаснија у Бундеслиги, али има и другу најбољу одбрану, па се може рећи да шампион Европе из 1996. доминира немачким фудбалом у правом смислу те речи. Е сад, Шинђија Кагаве нема баш међу заслужнима за изванредне резултате, а ради се о једном од најзвучнијих имена у тиму. Фавр предност даје младим играчима и сва је прилика да ће Јапанац већ у јануару променити средину. 

Како јављају немачки медији за Кагаву је заинтересован Штутгарт, који пошто потом мора "дебело" да се појача како би опстао у лиги, али омалени везиста каже да има друкчије планове...

"Не могу да завршим каријеру, а да не заиграм у Шпанији. То заиста желим да урадим и урадићу", поручио јеКагава у изјави за један јапански дневник. 

Он отворено и поштено говори о својој тренутној ситуацији у Дортмунду, где је потпуно скрајнут. Од почетка сезоне одиграо је само 98 минута у Бундеслиги. Много више наступа за резервни тим у Борусије у регионалној лиги.

"Желим да пронађем решење за ову ситуацију. Један од начина да се то реши јесте да одем из клуба, да променим тим. Немам шта да изгубим", кратко и јасно поручио је Кагава. 

Подсетимо, Јапанац је стигао у Борусију из Серезо Осаке пре осам година као слободан играч. У Манчестер Јунајтед отишао је 2012. за 16.000.000, а онда се после само две године вратио за свега 8.000.000 евра. Ако и буде одлазио то сигурно неће бити за мање од 7-8.000.000 евра, тако да ће Борусија моћи да се похвали да је на њему два пута сасвим фино зарадила... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар