Краљевски пар одлази из палате

Краљевски пар Меган Маркл и принц Хари селе се у другу кућу, а као један од главних разлога страни медији наводе Меганину мајку Дорију Рагланд.

Забава 26.11.2018 | 09:48
Краљевски пар одлази из палате
Наиме, уколико би супружници остали да живе у Кенсингтонској палати, на располагању би имали двије собе. Што значи, када се дијете роди, не би било мјеста за Меганину мајку Дорију која би требала да помаже насљедници након порођаја.

Она би, по наводима страних медија, требала да буде чест гост код Меган и Харија, па су они одлучили да јој обезбиједе простор у новој кући у коме ће сама да борави. Због тога се краљевски пар сели у нови дом на имање Виндзор почетком сљедеће године, пише Тхе Миррор.


Кућа се састоји од десет спаваћих соба, а Дорији ће припасти одвојени дио куће. 

Како АП преноси, Меган и Хари ће се иселити из Кенсигнтонске палате и прећи у Фрогмор Котиџ на имању дворца Виндзор, гдје ће се припремати за рођење свог првог дјетета које се очекује на прољеће.

На истом имању у мају је организован и пријем за око 200 званица поводом вјенчања Харија и Меган у краљевској резиденцији Фрогмор Хаус. Хари и Меган ће живети на имању Виндзор, али ће наставити да обављају послове из Кесингтонске палате на истом имању на којем живе војвода и војвоткиња од Кембриџа, Вилијам и Кејт са дјецом.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар