Kraljevski par odlazi iz palate

Kraljevski par Megan Markl i princ Hari sele se u drugu kuću, a kao jedan od glavnih razloga strani mediji navode Meganinu majku Doriju Ragland.

Zabava 26.11.2018 | 09:48
Kraljevski par odlazi iz palate
Naime, ukoliko bi supružnici ostali da žive u Kensingtonskoj palati, na raspolaganju bi imali dvije sobe. Što znači, kada se dijete rodi, ne bi bilo mjesta za Meganinu majku Doriju koja bi trebala da pomaže nasljednici nakon porođaja.

Ona bi, po navodima stranih medija, trebala da bude čest gost kod Megan i Harija, pa su oni odlučili da joj obezbijede prostor u novoj kući u kome će sama da boravi. Zbog toga se kraljevski par seli u novi dom na imanje Vindzor početkom sljedeće godine, piše The Mirror.


Kuća se sastoji od deset spavaćih soba, a Doriji će pripasti odvojeni dio kuće. 

Kako AP prenosi, Megan i Hari će se iseliti iz Kensigntonske palate i preći u Frogmor Kotidž na imanju dvorca Vindzor, gdje će se pripremati za rođenje svog prvog djeteta koje se očekuje na proljeće.

Na istom imanju u maju je organizovan i prijem za oko 200 zvanica povodom vjenčanja Harija i Megan u kraljevskoj rezidenciji Frogmor Haus. Hari i Megan će živeti na imanju Vindzor, ali će nastaviti da obavljaju poslove iz Kesingtonske palate na istom imanju na kojem žive vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Kejt sa djecom.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar