Тринкијери: Пораз од Звезде иде на мене!

Тренер црно-белих преузео одговорност за резултат у дербију, али и нагласио да не може да ради посао играча. "Пробао сам све да прекинемо њихову серију", објаснио је.

Кошарка 25.11.2018 | 10:45
Тринкијери: Пораз од Звезде иде на мене!
Партизанов тренер Андреа Тринкијери "тмуран" је изашао пред новинаре после пораза у првом овосезонском "вечитом дербију".

Италијански стручњак одавао је утисак дубоког незадовољства док је износио оцене о утакмици, са акцентом на то да је његов тим склизнуо у пораз у трећој деоници, у којој је Звездина серија 16:0 решила победника.

"Трећа четвртина нас је преломила. Ту смо изгубили напад и одбрану и прешли на индивидуална решавања, за шта нисмо довољно добри".

Потом је преузео одговорност за пораз којим је његов тим отишао на паузу са "јадранским" скором 4-5.

"Жао ми је председника клуба и навијача, који су урадили све да ово изгледа боље. Овај пораз иде на мене. Нисам употребио праве речи да екипа буде добра свих 40 минута, него само 20".

Упитан да ли ће у тим довести плејмејкера и центра, Италијан је одговорио...

"Кад кажем да пораз иде на мене, не треба постављати такво питање".

На питање да ли је серија 0:16 могла бити прекинута или скраћена, Тринкијери је рекао да је урадио све што је у његовом моћи да се то догоди.

"Волео бих да имам 15 тајм-аута од по четири минута, али можда ни то не би било доста. Пробао сам... Мали, велики, два бека, један бек, лопта унутра, лопта напоље. Опет кажем, на мени је".

Потом је застао, па наставио помало контрадикторно дотадашњем излагању.

"Још нисмо нашли ко носи екипу на раменима. Ја не могу да поставим блок, не могу да дам кош, не могу да додам, не могу да заградим".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар