Trinkijeri: Poraz od Zvezde ide na mene!

Trener crno-belih preuzeo odgovornost za rezultat u derbiju, ali i naglasio da ne može da radi posao igrača. "Probao sam sve da prekinemo njihovu seriju", objasnio je.

Košarka 25.11.2018 | 10:45
Trinkijeri: Poraz od Zvezde ide na mene!
Partizanov trener Andrea Trinkijeri "tmuran" je izašao pred novinare posle poraza u prvom ovosezonskom "večitom derbiju".

Italijanski stručnjak odavao je utisak dubokog nezadovoljstva dok je iznosio ocene o utakmici, sa akcentom na to da je njegov tim skliznuo u poraz u trećoj deonici, u kojoj je Zvezdina serija 16:0 rešila pobednika.

"Treća četvrtina nas je prelomila. Tu smo izgubili napad i odbranu i prešli na individualna rešavanja, za šta nismo dovoljno dobri".

Potom je preuzeo odgovornost za poraz kojim je njegov tim otišao na pauzu sa "jadranskim" skorom 4-5.

"Žao mi je predsednika kluba i navijača, koji su uradili sve da ovo izgleda bolje. Ovaj poraz ide na mene. Nisam upotrebio prave reči da ekipa bude dobra svih 40 minuta, nego samo 20".

Upitan da li će u tim dovesti plejmejkera i centra, Italijan je odgovorio...

"Kad kažem da poraz ide na mene, ne treba postavljati takvo pitanje".

Na pitanje da li je serija 0:16 mogla biti prekinuta ili skraćena, Trinkijeri je rekao da je uradio sve što je u njegovom moći da se to dogodi.

"Voleo bih da imam 15 tajm-auta od po četiri minuta, ali možda ni to ne bi bilo dosta. Probao sam... Mali, veliki, dva beka, jedan bek, lopta unutra, lopta napolje. Opet kažem, na meni je".

Potom je zastao, pa nastavio pomalo kontradiktorno dotadašnjem izlaganju.

"Još nismo našli ko nosi ekipu na ramenima. Ja ne mogu da postavim blok, ne mogu da dam koš, ne mogu da dodam, ne mogu da zagradim".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar