Шта је нама „Дејтон“ данас?

Дневник 2 БН ТВ 

Република Српска 21.11.2018 | 17:24
Шта је нама „Дејтон“ данас?
Велики протестни скуп „Правда за Давида“ у Бањалуци.

Република Српска празнује Дан потписивања Дејтонског споразума. Шта је нама „Дејтон“ данас?

Почињу преговори о подјели министрских фотеља у новој Влади. Шта каже Цвијановићева?

Додик поново најавио смјене представника свих Срба у заједничким институцијама БиХ. Додик је као Ешдаун, одговара ПДП. 

Приштинске власти подигле таксе на производе из БиХ и Србије на 100 одсто. Како ће реаговати власти БиХ и Србији?



БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Војник

21.11.2018 16:38

Дејтон је оно сто је спасило Србе из БиХ да не дозиве неку своју олују ине продју исто као Срби у Хрватској. Гледајуци досадасњу историју схвстамо да само будала мозе мислити како це добити рат на висе фронтова против висе непријатеља док је војно и економски најаци дио Европе против њега. Нису Срби могли само добити рат против Хрвата, Босњака и Сиптара и ако смо реални људи а не национализмом задојени сањари онда морамо признати да је то од самог поцетка била немогуца мисија и само захваљујуци дејтону данас имамо насу РС и српски народ у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно Тако

21.11.2018 17:14

Да се рат наставио, пала би цијела РС.

Name

Ре Тацно Тако

21.11.2018 17:49

То је пројекција васих зеља. Рат би вјероватно био продузен, мозда би, захваљујуци Хрватској и осталим помагацима васе стране била "окрњена", таман за онолико колико је окрњена Дејтоном, ниста висе. Ако мислите да је Република Српска била толико ослабљена и да не би имала помоц са стране, онда сте у великој заблуди. Дејтоном није дозвољено продузавање страдања и то је највазније. Ово сто се десава послије, власт оваква, онаква је мирнодопски проблем и рјесава се без зртава тако да га не би требало мијесати са периодом рата.

Name

Путник

21.11.2018 18:10

Мозеш се лијепо сликати са својом рс.за десет година ће бити без омладине.

Name

Аустриа

21.11.2018 17:14

Дејтон намје донио пљацкасе јавне убице диктаторе глад и биједу националисте дилере дроге коруоцију стами вриједи куца кд уњој немам ста јести обуц огријатсе отиц зарадит плату то стоје највазније нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФИ

21.11.2018 18:08

ДЕЈТОН ЈЕ НАМ ДОНИО МИР ТО ЈЕ ДОБРО ЗА СВАКОГА. ДОБРО ЈЕ ЗАДОВОЉИО СВЕ.ПРОБЛЕМ ЈЕ СТО СЕ СВЕ НЕ ПОСТУЈЕ И СТО НЕКО ХОЦЕ ДА ОСТВАРИ НЕСТО СТО НОЈЕ РАТОМ ОСТВАРИО.ПОСТОВАТ КАКАВ ЈЕСТ И ДОБРО СВИМА АКО НЕСТО И НЕ ВАЉА ОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ НЕМАЈУ НИ ПРАВО ДА ТО МЈЕЊАЈУ ЈЕЛ СУ БИЛИ У РАТУ И НЕЦЕ ДА ОДУСТАНУ ОД РАТНИ ЦИЉЕВА ТАКО ОСТВИТ ДЕЈТОН МЈЕЊАЦЕ НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ И ПРИХВАТИТ ЕНТИТЕТЕ И КАНТОНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.К

21.11.2018 19:28

Дејтон доноси кримималу добро а нама је овако како је.

ОДГОВОРИТЕ