Šta je nama „Dejton“ danas?

Dnevnik 2 BN TV 

Republika Srpska 21.11.2018 | 17:24
Šta je nama „Dejton“ danas?
Veliki protestni skup „Pravda za Davida“ u Banjaluci.

Republika Srpska praznuje Dan potpisivanja Dejtonskog sporazuma. Šta je nama „Dejton“ danas?

Počinju pregovori o podjeli ministrskih fotelja u novoj Vladi. Šta kaže Cvijanovićeva?

Dodik ponovo najavio smjene predstavnika svih Srba u zajedničkim institucijama BiH. Dodik je kao Ešdaun, odgovara PDP. 

Prištinske vlasti podigle takse na proizvode iz BiH i Srbije na 100 odsto. Kako će reagovati vlasti BiH i Srbiji?



BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Vojnik

21.11.2018 16:38

Dejton je ono sto je spasilo Srbe iz BiH da ne dozive neku svoju oluju ine prodju isto kao Srbi u Hrvatskoj. Gledajuci dosadasnju istoriju shvstamo da samo budala moze misliti kako ce dobiti rat na vise frontova protiv vise neprijatelja dok je vojno i ekonomski najaci dio Evrope protiv njega. Nisu Srbi mogli samo dobiti rat protiv Hrvata, Bosnjaka i Siptara i ako smo realni ljudi a ne nacionalizmom zadojeni sanjari onda moramo priznati da je to od samog pocetka bila nemoguca misija i samo zahvaljujuci dejtonu danas imamo nasu RS i srpski narod u BiH.

ODGOVORITE
Name

Tacno Tako

21.11.2018 17:14

Da se rat nastavio, pala bi cijela RS.

Name

Re Tacno Tako

21.11.2018 17:49

To je projekcija vasih zelja. Rat bi vjerovatno bio produzen, mozda bi, zahvaljujuci Hrvatskoj i ostalim pomagacima vase strane bila "okrnjena", taman za onoliko koliko je okrnjena Dejtonom, nista vise. Ako mislite da je Republika Srpska bila toliko oslabljena i da ne bi imala pomoc sa strane, onda ste u velikoj zabludi. Dejtonom nije dozvoljeno produzavanje stradanja i to je najvaznije. Ovo sto se desava poslije, vlast ovakva, onakva je mirnodopski problem i rjesava se bez zrtava tako da ga ne bi trebalo mijesati sa periodom rata.

Name

Putnik

21.11.2018 18:10

Mozeš se lijepo slikati sa svojom rs.za deset godina će biti bez omladine.

Name

Austria

21.11.2018 17:14

Dejton namje donio pljackase javne ubice diktatore glad i bijedu nacionaliste dilere droge koruociju stami vrijedi kuca kd unjoj nemam sta jesti obuc ogrijatse otic zaradit platu to stoje najvaznije nema

ODGOVORITE
Name

FI

21.11.2018 18:08

DEJTON JE NAM DONIO MIR TO JE DOBRO ZA SVAKOGA. DOBRO JE ZADOVOLJIO SVE.PROBLEM JE STO SE SVE NE POSTUJE I STO NEKO HOCE DA OSTVARI NESTO STO NOJE RATOM OSTVARIO.POSTOVAT KAKAV JEST I DOBRO SVIMA AKO NESTO I NE VALJA OVE GENERACIJE NEMAJU NI PRAVO DA TO MJENJAJU JEL SU BILI U RATU I NECE DA ODUSTANU OD RATNI CILJEVA TAKO OSTVIT DEJTON MJENJACE NOVE GENERACIJE I PRIHVATIT ENTITETE I KANTONE.

ODGOVORITE
Name

M.K

21.11.2018 19:28

Dejton donosi krimimalu dobro a nama je ovako kako je.

ODGOVORITE