Тренер Валенсије о Рачићу: Још није тај ниво...!

Млади Србин стиче искуство у резервном саставу.

Фудбал 21.11.2018 | 15:00
Тренер Валенсије о Рачићу: Још није тај ниво...!
Урош Рачић је прошлог лета био прво појачање Валенсије. Дошао је из Црвене звезде за 2.200.000 евра као појачање за перспективу. С обзиром да ни у Звезди није био стандардан, илузорно је било очекивати да одмах добије шансу у Валенсији.

Тренер славног клуба Марселино Гарсија Торал је познат као човек који воли да гурне младог играча у ватру, али Рачићу још није дао шансу да дебитује. Уместо тога, српски везиста се кали у Валенсији Б или Местаљи како називају резервни тим Слепих мишева који се такмичи у трећем рангу шпанског фудбала.

„Валенсија верујеу Рачића али му је потребан период адаптације. Мислимо да до сада није показао потребан ниво да би играо у првом тиму. Док се то не деси, битно је да игра и има минутажу у резервном тиму. Важно је има минутажу и да се такмичи. Да стекне свест о доказивању у резервном тиму за улазницу у први тим“, прокоментарисао је Марселино за шпанске медије.

Пре неколико недеља се у шпанским медијима помињала опција да би Валенсија могла у јануару да пошаље Рачића на позајмицу у Еспањол.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар