Меланија Трамп оборила рекорд

Према документима везаним за федералне трошкове, прва дама САД-а Меланија Трумп за једнодневно путовање у Торонто прошле године је потрошила невјероватних 174. 000 долара на хотелски смјештај, а у наведеном хотелу уопште није преспавала.

Забава 17.11.2018 | 21:09
Меланија Трамп оборила рекорд
Изненађујући подаци о трошковима у Торонту засјенили су трошкове Меланије од 95.000 долара у хотелу ИнтерЦонтинентал Цаиро Семирамис у Египту, где је боравила прошлог мјесеца.

Портпаролка Меланије Трумп Степхание Грисхам је поручила како је комплетан тим који прати прву даму одговоран за неке трошкове. Како је навела, тим се стара за сигурност, медицинску његу, комуникације, потребе аутомобила и логистику. Међутим, у документима федералних трошкова пријављени су одвојени трошкови тима Меланије Трумп који износе 18.000 долара.

Прва дама била је у Торонту да помогне у покретању фондације Инвицтус Гамес, чије је оснивање британски принц Харрy започео још 2014. године за спортисте са инвалидитетом.

Посјету Меланије Трумп Канади обиљежио је разговор с премијером Јустином Трудеауом и принцом Харрyјем, а исти дан се супруга Доналда Трумпа одлучила вратити кући у САД.

Такође, за трошкове путовања у Торонто из буџета је издвојено додатних 21.000 долара, преноси Хуффингтон Пост.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дафина

18.11.2018 05:26

Свака част Мелани, ти си ипак наше горе лист. Ко их шиша, боље да ти потросис него тамо неки папани

ОДГОВОРИТЕ