Давор: Стићи ће вас заслужена казна!

Протест грађана „Правда за Давида“ због убиства Давида Драгичевића одржан је вечерас 235. пут за редом на Тргу Крајине у Бања Луци. Давор Драгичевић поручио је да ће сви који су учествовали у убиству његовог сина бити кажњени и да никоме неће бити опроштено.

Република Српска 15.11.2018 | 19:34
Давор: Стићи ће вас заслужена казна!
Отац убијеног Давида Драгичевића вечерас се најприје захвалио адвокату Ифету Ферагету који је гостујући на телевизији Н1 рекао да је у овом тренутку најбитније да се врати фокус на убиство Давида Драгичевића, и да није мјесто било каквим коментарима због распада Међународног адвокатског тима.

''Душе немам, али вечерас ми је срце испуњено. Ифет Ферагет је све рекао вечерас. Не бих вечерас пуно говорио више, понијеле су ме и емоције'',  кратко је рекао Давор грађанима који су се и вечерас окупили на тргу да му дају подршку у борби да се разријеше све околности смрти његовог сина Давида.

Ферагет је рекао да Анто Нобило није требао износити било какве детаље другим лицима, јер адвокат и када се разиђе са странком, никада не оптужује и никада информације не износи у јавност. Поновио је и да постоје бројни докази како Давид Драгичевић није убијен 18. марта ове године.



Из групе Правда за Давида подсјетили су да ће УГ “Покрет правда за Давида“ радити и слушати своје грађане и да ће дисати за вратом и помно пратити рад свих политичара, јер су то људи који треба да одговарају народу који их је изабрао.

Давор Драгичевић на крају обраћања поновио је да је држава убила његовог сина и да никоме ко је учествовао у мучењу и убиству Давида Драгичевића неће бити опроштено.