Бунт због Додика: Расуло и у НДП-у

Народни демократски покрет остаје без неколико чланова у Бањалуци, а како сазнајемо, њиховим стопама могли би поједини одборници у Шипову, Челинцу и Броду.

Република Српска 15.11.2018 | 17:29
Бунт због Додика: Расуло и у НДП-у
Док предсједник НДП, Драган Чавић, са лидером СНСД, Милорадом Додиком, договара сарадњу и улазак ове партије у власт, странка се у поједним општинама и градовима полако расипа.

Најгласнији су чланови Градског одбора Бањалука, који су већ најавили да ће напустити странку, тврдећи да су превладали лични интереси појединаца који ће НДП одвести у расуло.

Одборници у бањалучкој Скупштини Мирна Савић-Бањац и Саша Лазић јуче су најавили да ће напустити НДП те убудуће, у Скупштини Града деловати као независни одборници и у клубу са СДС и ПДП.

Док предсједник ГО Бањалука, Крсто Јандрић, не жели да коментарише стање у НДП, Лазић је потврдио ће званично иступити из ове странке након сједнице Градског одбора, која убрзо треба бити одржана.

Каже да не зна да ли ће доћи до потпуног расула странке, али је убијеђен да ће све ово имате неке негативне посљедице.

– Ако посматрамо изјаве предсједника НДП, значи да је у питању расуло, јер он тврди да идемо у власт јер смо пропали и почели се распадати. Међутим, сад је неминовно да ће тога бити још више. Видим колико људи напушта НДП, добио сам порука више него за рођендан, а већ је исчлањено доста људи – рекао је Лазић.



Стање у НДП кратко је коментарисао и делегат НДП у Вијећу народа РС, Војислав Глигић, тврдећи да је још рано говорити о томе шта ће се дешавати са НДП.

– Одлука о уласку у Владу РС је на Предсједништву странке донесена готово једногласно. Због тога је још рано давати било какве прогнозе. Тек крећу састанци тако да ће послије свега тога бити јасно у каквом је стању НДП – рекао је Глигић.

Иако се нико осим Бањалучана није званично усудио рећи да ће напустити ову партију, наши извори кажу да незадовољних одлуком Драгана Чавића има и у другим општинама.

Многи ће одустати

Извори Српскаинфо тврде да су чланови НДП у Шипову, Прњавору, Броду, Челинцу, као и у појединим месним одборима у Модричи, већ поручили да су на прагу изласка из странке.

– Право стање по одборима због уласка у власт НДП ће се знати за десетак дана када је планиран Главни одбор НДП. Тренутно у странци постоје двије групације док постоји и дио чланова који је потпуно резервисан по питању одлуке да се иде у власт – кажу наши саговорници. 

Истичу да је тренутно размишљање на терену куда иде странка и да би то требало да буде познато након сједнице Главног одбора.

– Једни сматрају да се странка треба вратити на свој курс дјеловања, јер ово све тренутно води у правцу ухљебљења појединих кадрова што ће довести до нестанка партије. Све би требало да буде јасније у наредном периоду – кажу наши извори.

Ипак, тврде да су поједини одбори као што су шамачки, србачки, фочански или брчански дали апсолутну подршку руководству странке да иду у преговоре са владајућом партијом.

– У тим одборима је стање стабилно, посебно у Шамцу, где НДП има начелника. Зарад бољег живота грађана, у овој општини размишљају да треба успоставити још бољу сарадњу с Владом РС – кажу наши извори.

Наводе да је извјесно да ће НДП бити дио локалне власти са СНСД у Брчком, али и у још неким општинама на Истоку Српске.

Прњавор и Челинац уз Чавића

Иако је неколико чланова ове партије потврдило да су одлуком предсједника да сарађује с Милорадом Додиком посебно незадовољни и чланови прњаворског НДП, из овог општинског одбора тврде другачије.

– Нема проблема у Прњавору, те тврдње нису истините. Прањавор остаје уз Чавића – кратко је поручио предсједник ОО НДП у Прњавору, Миро Шикарац.

Слично је рекао и предсједник ОО Челинац, Велибор Микаћ, који тврди да ће и они ипак остати уз предсједника Чавића.

Извор: Српскаинфо

Коментари / 74

Оставите коментар
Name

И Илидза

15.11.2018 16:36

Ма пусти НДП ево Маринко ,Цицко и Дарко са Милом праве планове за будуцнос ххххааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Мицо

15.11.2018 16:39

И Мицо Мициц це у власт. Од СДС це остати С али не поцетно него крајње С

Name

Мицко

15.11.2018 16:50

Доцекат ћеш. Сутра. Ал мало сутра.

Name

СДС часни дио БН

15.11.2018 16:56

Док је нас у Бијељанском СДС-у Мићо неће са СНСД никад направит никакав дил а лични мможе испратићемо га ко младу са флашом висија и Милка чоколадом да не иде код младожење Додика без мираза.Са собом може повест оног замјеника министра и оних шест папака који вода на отварању асвалта у шуму према скели док други у сред града иду макадамским улицама.

Name

ЗА И МИЦО

15.11.2018 16:58

БОЉЕ И ЈЕДНО АЛИ ВРИЈЕДНО "С" НЕГО ПРИХВАТАЊЕ СВЕГА ПРОТИВ ЦЕГА СЕ СДС БОРИО АЛИ ПРЕПАЛИ СЕ ТАЈКУНИ ТЈ СЉАМ И УНУТАР СТРАНКЕ ПА ПРОМЈЕНИСЕ СМЈЕР..САМО ИДИТЕ, ИМА КО ОСТАТИ, БОЉЕ ЗДРАВ КОРЈЕН НЕГ КВАРАН ЗУБ.

Name

Ми Сами

15.11.2018 17:11

Подрска за ова два посланика.Нисам простслица никад био НДП,али вама свака цаст на моралу.

Name

РЕ И МИЦО

15.11.2018 17:25

ОД СДСа ЦЕ ОСТАТИ СВЕ СТО ВАЉА. СВЕ ПОСТЕНИ ЉУДИ. А ВИДЈЕТ ЦЕМО КАКО ЦЕ ЗАВРСИТИ ОВИ ЛОПОВИ ОКО ДОДИКА. ПА ОВО ЈЕ СУПЕР ИСПАЛО, ОДВОЈИЛИ СЕ ЉУДИ И НЕЉУДИ. ОВАКО ЦЕ И ГОСПОД ИСУС НА ДАН СТРАСНОГ СУДА РАЗЛУЦИТИ НАРОД, КО ЦЕ СА ДЕСНЕ А КО СА ЛИЈЕВЕ СТРАНЕ.

Name

РЕ И МИЦО

15.11.2018 17:28

БОЉЕ ЈЕДНО СЛОВО ЗДРАВО ,ПОСТЕНО, ИСТИНИТО. ИСТИНИТО!!! НЕГО СТОТИНЕ ЛАЗНИХ СЛОВА.

Name

Дјуро

15.11.2018 17:32

СТА ЗНА ВЕЛИБОР МИКАЦ ИЗ ЦЕЛИНЦА ЈА НЕ ЗНАМ КО ТОГ ЦОВЈЕКА ГУРА А МОМАК ЈЕ ГЛУП КО НОЦ...ПА ОВО ЈЕ НЕЦУВЕНО КО СВЕ ХОЦЕ ДА ВЛАДА...

Name

Папцине

16.11.2018 05:44

Цавиц папцина. Као и Обрен, Цицко, Бабаљ, Мицо Мициц. Сви нек иду под скуте југоудбаса Додика, Павица, Дјокица, Новица, Кесица и осталих. Нема тамо Срба

Name

Брука

16.11.2018 12:24

Брука! Ндп стварно сте смеће,а МилеВас је надмудрио,после овога идете у заборав јер нико никад за вас гласат неће.

Name

Робин Худ

15.11.2018 16:43

Крсто ви сте паметан човјек,имате образ,поштење и немате орахе у џепу...није вам мјесто с овим лузерима,јер Чавић је највише разочарао нас који се не бавимо политиком, а вјерујте много нас је! Чавић је показао нај лошију карактерну особину и не пише му се било каква будућност и политички опстанак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андрејевиц

15.11.2018 16:57

Ма каква се њему генерално будуцност писе? Фосил мало узео за 25 год бављења политиком па дај јос мало. Павиц је за њега господин првог реда

Name

Ре

15.11.2018 19:09

Слазем се. Гласала сам за Цавица, не и странку, мислеци да је способан, од ријеци и спреман да се бори за бољу РС. Разоцарао ме је као ни један папак до сада. Смуцио ми је изборе, јер се питам цему уопсте слузе када многи мијењају курс за 180 степени. Наравно због лицног интереса.

Name

ре Робин Худ

16.11.2018 08:13

Крсто Јандрић "паметан човек", мајко божија па да ли је ово реално, на чему сте ви људи?!

Name

ре за ре

16.11.2018 09:14

Па паметан што не иде за Чавићем и овим дупелисцима, а ти се лијечи и уживај у њиховом полтринству!

Name

Ре Рпбин Худ

18.11.2018 08:43

Лицно сам вјеровао у Цавица ма милион посто мислио права опозиција остар сваста рекао Додику слусао му дебате и таква изневјера продаја цудо.Волио би сад да оде у неку Емисију гдје је био гост и да га водитељи питају иста она питања.А сад сад стварно неверујем никому посље Цаве осим само једном цовјеку господинуМирку Саровицу.Мислим да смо овим изборима дотакли дно дна и конацно показали право лице ко зна казу свако зло за добро али дали је бас рако.Катастрофа пуна.

Name

ПРАВДА

15.11.2018 16:45

СТА РЕЦИ ЗА ЦАВИЦА ДОВОЉНО ЈЕ ПОГЛЕДАТИ КО ЈЕ ОКО ЊЕГА.КРСМАНОВИЦ РАСПУСТИО СВОЈУ ПАРТИЈУ НОВУ СОЦИЈАЛИСТИЦКУ ЈЕР ЈЕ СА ЊОМ ДОЗИВИО ПРОПАСТ,ГОРАН ЦОСИЦ КОЈИ ЈЕ СА НДП И СА ГРУПОМ ЉУДИ НАПРАВИО ИЗВАРЕДАН РЕЗУЛТАТ 1500 ГЛАСОВА И ЗБОГ ЊЕГОВИ ЛИЦНИ ИНТЕРЕСА СВЕ УНИСТИО .ТАКО ДА ПОСЛЕ СВЕГА СТА СЕ МОГЛО ДРУГО ОЦЕКИВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

15.11.2018 17:00

Залосно,ово је за Србе стање,ратно,докле смо стигли,да смо унистили, све због лицних интереса,СДС,странку која је одбранила српски народ,где је тад био ИЗДАЈНИК,ДОДИГ,видите ли ,онај ко има оци,и разум,ста тај цовјек ради, исељава Србе,сваки дан пред амбасадама,стотине људи,а о томе он ИЗДАЈНИК,никад једне ријеци не говори,само прица о Цовицу,и ХДЗ,ста це земља,ако је пуста, умјесто да СДС буде странка бр,1,бар због историје,

Name

ре борац

15.11.2018 19:02

Историја. Права ријеч за СДС

Name

Дадо Старцевица

15.11.2018 16:47

И овај Глигић се накрао.... Све то треба похапсити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупан

15.11.2018 16:55

Цавиц.... подгузна муха ....

Name

Рајко Вукмир

15.11.2018 16:50

Ђе це саде моји Нектар и Жика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Силе

15.11.2018 16:55

Било би занимљиво направити видео свих оптужби на релацији Чавић-Додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.11.2018 19:02

Кога брига за тим

Name

Коле

15.11.2018 17:03

Улизице и лизогузи це погазити по народу и истати уз цавица лоповцица а људине и карактери це одрзати ријец. Мало је лавова а хијена много.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За коле

15.11.2018 21:03

Није он лоповциц, он је ЛОПОВЦИНА. Издао је своје гласаце.Многи су његови саборци који су му вјеровали. Понављам стално да ни један политицар не улази у политику због народа. Инаце Цавиц је одвратан лик и има их на прстима једне руке који нису!

Name

Крај НДП-а

15.11.2018 17:10

Од оснивања странке сам њен цлан јер сам сматрао да је то странка која води умјерену и реалну политику која це омогуцити подрску квалитетним и постеним рјесењима за бољитак градјана и друства у цјелини. Иако сам свјестан да најбоље мозете утицати на рјесења власти ако сте дио те власти ,али не и ове власти која ради како један цовјек хоце, сматрам да је руководство странке направило греску или им је бии циљ да се удоме појединци наредне цетири године. Убједјен сам да овако мисли вецина цланства и да је руководство(руководилац) странке бацио бомбу у странку. Сигуран сам да странка остаје без цланства јер су изиграни а себе лицно не сматрам висе цланом НДП-а. Овим је сахрањена и странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2018 19:16

Странка продана Додику за једно министарско и два директорска мјеста. Јефтино.

Name

!!!

15.11.2018 19:20

И прије ових избора Модрицки НДП и СДС су били једна дуса, а 2 тијела. Све те људе углавном познајем и за њих имам само ријеци хвале. Дубоко вјерујем да Модрицки СДС неце издати Вукоту јер су свјесни да би нас доста висе од половине цланства се теска срца поздравили са странком. Јуце на дан светог Козме и Дамјана сам у парохијском дому у разговору са угледним цланом НДП-а од њега добио увјерење да би он био спреман се ставити СДС-у Модрица у сам његов врх, наравно ако би му се повјерило тако несто. Е па сад драги моји СДС-овци крајње је вријеме да превазидјемо насе глупе подјеле на Врањацане, избјеглице и неке друге (у главном глупости) Цовјек којег спомињем је на овим листама у односу на све опозиционе кандидате из Модрице убједљиво добио највисе лицних гласова. Посједује енергију, младост и харизму, а није нити Врањацан, нити избјеглица нити било из које групације које се тренутно спомињу. Сто прије расцистимо са сујетом то це нам прије сванути. Немојмо заборавити да смо у Модрици као странка овај пут оставили бледуњав утисак, а да су и Миле и Зељана потопљени (то казе математика) то јест Модрица је рекла ста мисли и то бар ми из СДС-а немојмо потцјењивати.

Name

Гоогл

15.11.2018 17:11

Е моја опозицијо ал си глупа е мој Цавицу дадне ти министарско мјесто а ти продас НАРОД. ИСТОРИЈА СЕ ПОНАВЉА УВИЈЕК ЈЕ ТАЈ СРБИН КОЈИ ИЗДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

15.11.2018 17:19

Колико је некадасњи савез за побједу у својим редовима имао лопова, криминалаца, битанги, папака, издајника и свакакаве багре. Среца па нису побједили на изборима. А убједјивали су народ како су постени како се само за њих треба гласати. Остаце њих десетак само да неце пријеци. Ови сто су остали су гори од ових сто су пресли. Среца па Миле зна са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борачка

15.11.2018 22:58

Браво за коментар опозиција нема правог човјека све пизде и ови што су остали су гори, никад више од мене гласа за њих

Name

Доми ре бане

16.11.2018 09:45

Па не мозе нико бити веци лопов од додика и његових неписмених пајтаса,а види се по теби какви глупи људи гласају за њих!

Name

Самац

15.11.2018 17:20

Поцело и код нас у Самцу осипање из НДП Цавицу ста уради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ндп Самац

16.11.2018 09:57

То није истина да се осипа нико није напустио, а исто тако нећемо у коалицију са Снсд у Шамцу. СПОСОБНОСТ НЕ ПОДОБНОСТ

Name

Чедо

17.11.2018 22:19

Ви би горе у коалицију а доле као неби,најсмјешније је што вас нико ништа и не пита.

Name

ПОП

15.11.2018 17:28

Чавућу ,ђубре једно.Срам те било.ФУЈ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко Теодосиц

15.11.2018 17:33

Господо, цитам,вриједни сте и сада кукате. Ста сте радили када су били избори,Миле карао а Цава,Мицо,Добој па и онај из Фоце -дјубре једно социјалиста преварант и други сада иду код Миле. Е мој народе ово нити НАТО нити Русија не мозе разбити , народ је ипак проблем. Трпи јадо народе, немас крува јести а ускоро цес да се бунис па опет за Милу .Видис није Миле проблем, народ народ који даје галасове тим издајницима Цави и раји.Будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НДП Челинац

15.11.2018 17:35

Микачу какво ти оно писмо написа прије избора. Да си ти једини .... шта рече Опозиционар, Фујјјјјј Срам те било

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.М.

15.11.2018 17:38

Људи не разумију да је ово заједништво са СНСД потребно због очувања РС а кад већ људи из опозиције повлаче такав тежак потеу па наравно да СНСД са своје стране трена учинити корак и дати тим људима и неку функцију како би могли у својим партијама ојачати и своје гласаче. Зашто да не па и гласачи опозиције су људи ове Републике и заслужују неку помоћ. Ово ће свима бити од користи кад боље размислиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2018 18:16

А објасни нам само јос од цега то Републику Српску треба цувати и ко њу зели да дира? Само то не разумијемо.

Name

РЕ ММ

15.11.2018 19:11

Ја колико видим РС треба цувати од рудоње и његове камариле,Покрали су и ста се могло и ста није. Народ ко народ глуп и неписмен боље није ни заслузио. Историја це писати о "ГОДИНАМА КОЈЕ СУ ПОЈЕЛИ СНСД-овци"

Name

Ре

15.11.2018 19:11

По теби не требају избори, довољна је једна партија. Остало нема смисла.

Name

Цуј бога ти

15.11.2018 17:40

Јасно је засто се буне, јер су у многим локалним заједницама тас на ваги па сада ти појединци у локалу нису висе толико битни. Нема они ста да се буне ако је тако одлуцио врх партије. Здраво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааааа

17.11.2018 10:31

А од кога се Српска цува!????? Је ли од народа!!???? Или од лопова сваке врсте!!??????а највисе лопова у коалицији двадестогодисњој и из рата и из свих странака од СДСа у рату поцели пкјацкати па до данас!!Републију мотемо сацувати само вратити појрадено обестетити народ лопове у затворе и опоравак народа од пљацке стољеца!! Политицари су ову земљу упропастили а себе обогатили и двој капитал депоновали по јавним и тајним од Русије до Кипра и Тунгузије !!брука голема!!народ треба вец поцети тузбе писати али медјународном суду јер ови су заробљени за одстету од злоупотребљених институција у којима се гомилао само број послусника гласаца а нерад и послусност наградјивана дебело са привилегијама феудално друство направили политицари то је њихов резултат рада а избори су само ФаАРСА хоботница у свим партијама и на свим нивоима лоповска хара

Name

НДП Бијељина

15.11.2018 17:52

Више не постоји!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младенка

15.11.2018 22:57

Враћам се

Name

Требињац

15.11.2018 18:11

И Требињски НДП напуста Цавица.Имамо састанак И приједлог је да колективно приступимо ПДП -У

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

15.11.2018 18:30

У праву си И у Билеци приступимо колективно ал СДС-у

Name

Мишо

15.11.2018 23:02

Чавић када уђе у власт мора распустити све одборе и наћи нове људе ви сте били танки

Name

'ре мисо

17.11.2018 11:11

Ето нек постави тебе -бота

Name

Папци

15.11.2018 18:22

Из Б луке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

17.11.2018 10:36

А јојјјјј Цавицууууу!ја даох теби глас а ти продаде Додигу!! Издајнице због свог лоповлука сад ја испастам!никад висе!!сви гласациии бјезитееее ван са овиб простораааа!! Ово је невидјено ородају насе гласове јавно која дрскист!!па сто смо онда имали изборе ??? ФАРСАААААА Цик је само продузена рука политицара са бројацима имасинерија лоповска

Name

Ђорђе

15.11.2018 19:10

ПАПАК, ПАПАК "Милокрадов роцк’н’ролл, чудан ли је окрет твој, Ој. чавићу Биједо Ој...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Букачевић

15.11.2018 19:13

Срамна издаја странке. Вратите се партији која вас је винула на политицко небо. Вратите се, па да и вама на Романији запјевам - Од Требиња до Новога Града, српски народ са НДП влада. А с планине вила клице - Ој Цавицу, побједнице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

поштено

15.11.2018 19:21

Поштено би било да се ови који се не слажу а били су у СДС тамо и врате. Они млади и поштени би требали сви прићи зеленим. Они су партија будућности, имају све што треба да се млади људи изборе за боље сутра. Имају програм, идеју, неукаљану причу и пријатеље зелене у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајка

15.11.2018 19:21

Е,јес ми и то нека странка..странка,један цовјек..то мозе само код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

види овога..

15.11.2018 19:24

Писе један цовјек под 10 постова и то Великим словима..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бу

15.11.2018 19:32

Празна прица......Цавиц је присао......:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

15.11.2018 20:01

Немојте излазити из странке избаците Цавица из странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балде

15.11.2018 20:06

Овај Цавиц је највеца гњида у РС,до јуце је букао против Додика а сад као суга пресао код истог, тај би за мало власти и гробове предака продао...ту гњиду треба пљувати гдје год се сретне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озрен Планина

15.11.2018 20:49

Е јадни и бједни српски роде ста ...ста...ста...доцека...........

Name

Ре балде

16.11.2018 09:40

Мислим да би поп.....о додика,ко цуко и то клецеци!јебо му ја матер,а ја конто да це бити премијер!е висе невјерујем ни сам себи!

Name

Трамп

15.11.2018 20:26

Замислите тог понижења Баја је Чавића некад истјерао из сената РС као бившег предсједника а сад му Чава то заборавио. Понизно и снисходљиво на сећију Додикову. Земљо отвори се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

15.11.2018 21:02

Рекао сам ја њему немој пресједниче то чинити, немој људи нам неће опростити доживјеце то као издају. Али он је изгледа одавно донио одлуку. У њему се несто преломило. То траје још од губитка избора за градонацелника Бањалуке. Отада нам кола иду низбрдо. И неце се ни зауставити. Вријеме је за нови поцетак. Путуј Чавићу.

Name

Добојлија

15.11.2018 23:02

У добоју срето пекара коло води у ндп хааххахаахqх хвала ти бозе и иди код додика свеједно аи обренов потрцко био и остао дјурковицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

;)

15.11.2018 23:05

СРЕТО ПЕКАРА ХААХХААХАХХQQХQХ ДОБОЈСКИ НДП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

16.11.2018 06:56

ОО НДП Шипово излази из НДП-а 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као у филму

16.11.2018 10:52

Гледајући слику, човјек помисли да су Чавић и Крсмановић кренули у Палату да хапсе главног кримоса, главу организованог криминала и корупције у РС. И тако да испуне обећања, која толико пута и не штедећи се, дадоше народу што вапи за правдом и истином. Такав им је и гард на слици, али само за оне који их у правом свјетлу не упознаше задњих дана. Сцена као на филму. Чавић као Џин Хекмен у улози полицијског шефа, а Крсмановић као његов најближи партнер иду према осињем гнијезду из којег ће пред лице правде извући главном кримоса са букагијама на рукама и ногама. Али ништа од тога, то само личи на карактеристичне филмске улоге Хекмана. Тога овдје нема. Али биће. Само да Олаф стигне. А стићи ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

17.11.2018 17:01

То МИЛЕ зато и служе фукаре и лотос марамице за једнократну употребу,ПЛАТИШ УПОТРИЈЕБИШ И БАЦИШ У СМЕЋЕ ИЛИ КАНАЛИЗАЦИЈУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОГЊЕН

17.11.2018 19:10

Супер коментар!Свака част!

Name

@Роки

18.11.2018 05:11

ПОДРШКА ДОДИКУ ПОВОДОМ ОТВАРАЊА ДЕПОНИЈЕ ОТПАДНИХ ПОЛИТИЧАРА. ЗАХВАЛАН МУ ЈЕ И ВУКОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није ово ништа, тек ће бити ....

18.11.2018 06:27

Допдику се треба захвалити ђто је дошло до турбуленција у опозиционм партијама па и њиховом најдужем коалиционом партнеру. Сад ће с е све исфилтрирати, гамад на једну страну , честит свијет на другу, а надасве и самом Додику је то недвосмислена порука да му се дефинитивни ближи потоп.

ОДГОВОРИТЕ