Видео: Нуркић се ''наругао'' Леброну да је плачљивко!

Центар Босне и Херцеговине остварио је нови дабл-дабл учинак у дресу Портланда и успут за симулирање "поткачио" Леброна Џејмса, који је имао фантастично вече.  Центар Портланда Јусуф Нуркић имао је занимљиву реакцију на фаул који је изнудио Леброн Џејмс на мечу Лејкерса и Трејлблејзерса.

Кошарка 15.11.2018 | 15:15
Видео: Нуркић се ''наругао'' Леброну да је плачљивко!
"Краљ" је био у продору када га је јако фаулирао Си Џеј Мекалум, након чега је Џејмс театрално пао на паркет.

Нуркић је ту прилику искористио да се подсмеје Џејмсу, пошто је рукама гестикулирао као да брише сузе, односно да је Џејмс плачљивко и да се за сваки фаул буни.

Јусуф и Леброн имају дугу историју неподношења, више пута су се на мечу сукобљавали и уопште не чуди оваква реакција Нуркића.

Џејмс је иначе на овом мечу престигао легендарног Вилта Чемберлена на листи најбољих стрелаца у НБА и сада заузима пето место.



Лос Анђелес Лејкерси су забиљежили побједу над Трејлблејзерсима у "Стејплс Центру" (126:117) захваљујући бриљантном учинку Леброна Џејмса, који је Портланду убацио 44 поена уз 10 скокова, а само једна асистенција му је недостајала за трипл-дабл.

"Краљ" је осим побједе "језерџија" прескочио и Вилта Чембрлена на вјечној листи стријелаца на петом мјесту и тренутно има 31,425 поена. Сљедећа љествица за Џејмса је четврта позиција коју држи Мајкл Џордан са 32,292 поена.

Одличну утакмицу одиграо је и репрезентативац БиХ у дресу Портланда Јусуф Нуркић, који је забиљежио дабл-дабл учинак од 21 поготка и чак 14 ухваћених лопти.

Поред тога уписао је и четири блокаде, а интересантан детаљ догодио се код једног прекршаја над Џејмсом, који се подизао са паркета, а Нуркић му се наругао, "претварајући" се да плаче, алудирајући да Леброн често "симулира" прекршаје.

У дресу гостију из Орегона, најефикаснији је био Демијен Лилард са 31 кошем и 11 асистенција.

Други бх. кошаркаш из НБА лиге, Џанан Муса такође је наступио претходне вечери за Бруклин Нетс.

Муса је три минута провео на паркету и није се уписао у стријелце у поразу од Мајами Хита (120:107).



Извор: мондо.ба/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар