Жена љјубавнику одсјекла пенис

Бизаран случај љубоморе окончан је трагично по једног мушкарца, када је његова љубоморна удата љубавница одлучила да му одсијече пенис.

Свијет 15.11.2018 | 07:40
Жена љјубавнику одсјекла пенис
Камла Патра (24) из Индије, намамила је свог љубавника Рајендра Најака да дође код ње у кућу док јој супруг није био ту, да би затим у налету љубоморе одсјекла пенис несрећног младића уз помоћ једног пријатеља.

Како се наводи, она је била веома љубоморна што њеног љубавника зову друге жене на телефон и на превару га је намамила тог дана, рекавши да ће му дати око 110 евра колико му је било потребно да купи бицикл. 

Несрећни младић је у разговору са полицијом испричао да су Патра и њен пријатељ покушали и да га убију дављењем, али да је некако успио да се извуче и побјегне до првих комшија гдје је позвао хитну помоћ.

Још увијек није потврђено да ли је његов пенис пришивен, као и да ли ће бити функционалан.

(Блиц/Миррор)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зоран

15.11.2018 08:58

Тако то професионалне курабе раде; ове насе су јос аматери, али неце ни оне пуно цекати. Поздрав за постене курве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад

15.11.2018 13:29

Немогу да се не насмијем. Дала му паре да купи бицикло. И онда му одсјекла Ку..ц..... И то би се сад требало звати. Кур...ц на бициклу.... Е неби му био у кози

ОДГОВОРИТЕ
Name

није Дзеваде

18.11.2018 11:11

Није му дала паре за бицикл. Само га намамила тако. Ма знас, фол, као додји, да ти дам паре а он остане и без пара и бицикла. За оно највазније да и не говоримо.