Žena ljjubavniku odsjekla penis

Bizaran slučaj ljubomore okončan je tragično po jednog muškarca, kada je njegova ljubomorna udata ljubavnica odlučila da mu odsiječe penis.

Svijet 15.11.2018 | 07:40
Žena ljjubavniku odsjekla penis
Kamla Patra (24) iz Indije, namamila je svog ljubavnika Rajendra Najaka da dođe kod nje u kuću dok joj suprug nije bio tu, da bi zatim u naletu ljubomore odsjekla penis nesrećnog mladića uz pomoć jednog prijatelja.

Kako se navodi, ona je bila veoma ljubomorna što njenog ljubavnika zovu druge žene na telefon i na prevaru ga je namamila tog dana, rekavši da će mu dati oko 110 evra koliko mu je bilo potrebno da kupi bicikl. 

Nesrećni mladić je u razgovoru sa policijom ispričao da su Patra i njen prijatelj pokušali i da ga ubiju davljenjem, ali da je nekako uspio da se izvuče i pobjegne do prvih komšija gdje je pozvao hitnu pomoć.

Još uvijek nije potvrđeno da li je njegov penis prišiven, kao i da li će biti funkcionalan.

(Blic/Mirror)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zoran

15.11.2018 08:58

Tako to profesionalne kurabe rade; ove nase su jos amateri, ali nece ni one puno cekati. Pozdrav za postene kurve.

ODGOVORITE
Name

Dzevad

15.11.2018 13:29

Nemogu da se ne nasmijem. Dala mu pare da kupi biciklo. I onda mu odsjekla Ku..c..... I to bi se sad trebalo zvati. Kur...c na biciklu.... E nebi mu bio u kozi

ODGOVORITE
Name

nije Dzevade

18.11.2018 11:11

Nije mu dala pare za bicikl. Samo ga namamila tako. Ma znas, fol, kao dodji, da ti dam pare a on ostane i bez para i bicikla. Za ono najvaznije da i ne govorimo.