Данас мало облака, а више сунца

У Републици Српској и Федерацији БиХ умјерено до претежно облачно. Падавине се не очекују, али се очекују мало хладнија јутра и умјерено високе температуре током дана. И даље остају изнад просјека за ово доба године.

Република Српска 10.11.2018 | 07:17
Данас мало облака, а више сунца
За викенд и почетком наредне недјеље очекују нас још више температуре од ових данас, али након тога, у другој половини наредне седмице слиједи пад температура.

На западу умјерено облачно, очекује се и магла у јутарњим часовима у овом дијелу земље. Минималне температуре кретаће се од 5 до 7, максималне од 15 до 18 степени.

На истоку се током дана очекују сунчани интервали али и умјерена облачност. Јутра мало хладнија, минималне температуре кретаће се од 4 до 6 степени, максималне дневне од 14 до 19 степени.

На југу умјерено до претежно облачно, биће и магле у јутарњим часовима. Минималне јутарње температуре од 7 до 13 степени, максималне од 11 до 18.

У Федерацији Босне и Херцеговине на истоку и сјеверу мало више сунчаних интервала док се на западу и југу очекује више облачности. Најниже јутарње температуре кретаће се од 4 до 11. Највише дневне од 13 до 18 степени.

Након магловитог и хладног јутра стиже нам углавном сунчан дан са пролазном умјереном облачношћу. Више облачности очекује се само на југу.

Оно што је најважније остаје стабилно и топло за ово доба године. Минималне температуре овога дана од 4 на истоку до 13 степени на југу, максималне од 13 до 18 степени.

У Недељу: Ујутро мало облачно, око ријека и по котлинама магловито. Током дана претежно сунчано уз умјерену облачност у централним крајевима и на сјевероистоку. И даље топлије од просјека за ово доба године.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар