Danas malo oblaka, a više sunca

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH umjereno do pretežno oblačno. Padavine se ne očekuju, ali se očekuju malo hladnija jutra i umjereno visoke temperature tokom dana. I dalje ostaju iznad prosjeka za ovo doba godine.

Republika Srpska 10.11.2018 | 07:17
Danas malo oblaka, a više sunca
Za vikend i početkom naredne nedjelje očekuju nas još više temperature od ovih danas, ali nakon toga, u drugoj polovini naredne sedmice slijedi pad temperatura.

Na zapadu umjereno oblačno, očekuje se i magla u jutarnjim časovima u ovom dijelu zemlje. Minimalne temperature kretaće se od 5 do 7, maksimalne od 15 do 18 stepeni.

Na istoku se tokom dana očekuju sunčani intervali ali i umjerena oblačnost. Jutra malo hladnija, minimalne temperature kretaće se od 4 do 6 stepeni, maksimalne dnevne od 14 do 19 stepeni.

Na jugu umjereno do pretežno oblačno, biće i magle u jutarnjim časovima. Minimalne jutarnje temperature od 7 do 13 stepeni, maksimalne od 11 do 18.

U Federaciji Bosne i Hercegovine na istoku i sjeveru malo više sunčanih intervala dok se na zapadu i jugu očekuje više oblačnosti. Najniže jutarnje temperature kretaće se od 4 do 11. Najviše dnevne od 13 do 18 stepeni.

Nakon maglovitog i hladnog jutra stiže nam uglavnom sunčan dan sa prolaznom umjerenom oblačnošću. Više oblačnosti očekuje se samo na jugu.

Ono što je najvažnije ostaje stabilno i toplo za ovo doba godine. Minimalne temperature ovoga dana od 4 na istoku do 13 stepeni na jugu, maksimalne od 13 do 18 stepeni.

U Nedelju: Ujutro malo oblačno, oko rijeka i po kotlinama maglovito. Tokom dana pretežno sunčano uz umjerenu oblačnost u centralnim krajevima i na sjeveroistoku. I dalje toplije od prosjeka za ovo doba godine.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar