Цазин: Мигранту позлило, па умро

Мигрант из Сирије А. Џ. (54) преминуо је природном смрћу и поред настојања љекара у Дому здравља у Цазину да му спасу живот, саопштено је из МУП-а УСК. Наводи се како је Полицијска станица у овом граду у протекли уторак у послијеподневним сатима примила дојаву како је мигранту позлило док је, скупа са супругом, боравио у једној приватној кући у цазинском насељу Штурлић.

Босна и Херцеговина 07.11.2018 | 13:04
Цазин: Мигранту позлило, па умро
"Полицијски службеници су изашли су на лице мјеста и затекли А.Џ. у јако лошем здравственом стању и његову супругу А.Б. Мушкарац је одмах превезен у Дом здравља у Цазину, али је током љекарског прегледа и поред настојања да му се сачува живот, подлегао", наводи су у саопштењу полиције.

Даље се наводи како су истражитељи Одјела криминалистичке полиције ПС Цазин обавили увиђајне радње, та да је прегледом од стране љекара установљено како нема видних повреда на тијелу и да је смрт наступила природним путем.

Обавијештено је и Кантонално тужилаштво, а обзиром да у догађају нема елемената кривичног дјела, наложено је да се тијело умрлог преда супрузи.

Полицијски службеници контактирали су представнике Међународне организације за миграције ( ИОМ ) који су потврдили да су оба лица била регистриована у хотелу Седра те да ће се Полицијска станица Цазин накнадно упознати о даљим мјерама и укопу преминулог мигранта.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гого

07.11.2018 13:47

Фујјјјјјј!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

07.11.2018 18:15

вала бас фуууујј

ОДГОВОРИТЕ