Одаберите капут или будну за зиму

Иако за сада зиме нема ни на видику, И још увијек носимо тање јакне, џемпере или мантиле, неминовно је да ћемо у наредном периоду ипак осјетити зимске температуре И поћи у потрагу за топлим бундама И капутима. Ове године у тренду су капути до кољена И у мало необичним комбинацијама боја.

Мода и љепота 06.11.2018 | 15:57
Одаберите капут или будну за зиму
Иако нас је јесен почастила лијепим временом И сунчаним данима, И чини нам се да су зима И хладно вријеме далеко, чињеница је да ћемо врло брзо бити принуђени да обучемо бунде И капуте, И да се заштитимо, капама, рукавицама И шалевима или неким крзном. У зависности од афинитета, стилских схватања, професије, година И бројних других фактора свако ће изабрати модел који му одговара. Иако су мушкарци некако практичнији И чини нам се рационално приступају куповини, женама је како кажу много теже јер је више избора, а И понекад се чини да нам треба баш свака јакна, бунда или капут.

Колекције за јесен/зиму увелико су у радњама, а оно што може да се закључи из понуђеног јесте чињеница да је И ове године дозвољено скоро све И то је олакшање за оне које су се поновили у претходној сезони И не намјеравају да троше новац И ове зиме. Продавци истичу да жене воле да погледају новитете, да се одлучују за неку нову И модерну варијанту, али И напомињу да је најпаметнија куповина она класична. Управо зато најбоља идеја је да увиек у ормару имате црни капут или браон, а исто важи И за јакне.

То су комади који су ванвременски И који су увијек у моди. С обзиром на топлије дане у којима уживамо већини је довољна још увијек кожна јакна. Из године у годину понуда је све боља И што се тиче модела, боје И додатака, те ће И ове јесени бити актуелне било да су са или без крзна или металних додатака. Капути су И ове године углавном они до кољена, у класичним црним, браон, беж или бијелим нијансама, с тим што су на велика врата ушли И они у бојама И то у различитим комбинацијама. Капути у новој сезони имају И мало интересантније начине копчања, везања као И асиметричне И врло домишљато дизајниране рукаве.

И ове године актуелни су капути са крзненим оковратником или рукавима који подсјећају на руске зиме. Управо И бунде које су обложене И постављене крзном, И меканим капуљачама подсјећају на ову земљу И дају сигурност у топлоту током хладних зимских дана. Цијене варирају И могуће је ове одјевне предмете наћи И за неку мању своту новца што зависи од материјала, до оних нешто скупљих а које су сашивене од праве коже.

Недајте да вас топли јесењи дани заварају, о зими И хладноћи мислите на вријеме, а можда је ово прави тренутак да изаберете најтоплију бунду или капут И да спремно дочекате првиу снијег.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар