Odaberite kaput ili budnu za zimu

Iako za sada zime nema ni na vidiku, I još uvijek nosimo tanje jakne, džempere ili mantile, neminovno je da ćemo u narednom periodu ipak osjetiti zimske temperature I poći u potragu za toplim bundama I kaputima. Ove godine u trendu su kaputi do koljena I u malo neobičnim kombinacijama boja.

Moda i ljepota 06.11.2018 | 15:57
Odaberite kaput ili budnu za zimu
Iako nas je jesen počastila lijepim vremenom I sunčanim danima, I čini nam se da su zima I hladno vrijeme daleko, činjenica je da ćemo vrlo brzo biti prinuđeni da obučemo bunde I kapute, I da se zaštitimo, kapama, rukavicama I šalevima ili nekim krznom. U zavisnosti od afiniteta, stilskih shvatanja, profesije, godina I brojnih drugih faktora svako će izabrati model koji mu odgovara. Iako su muškarci nekako praktičniji I čini nam se racionalno pristupaju kupovini, ženama je kako kažu mnogo teže jer je više izbora, a I ponekad se čini da nam treba baš svaka jakna, bunda ili kaput.

Kolekcije za jesen/zimu uveliko su u radnjama, a ono što može da se zaključi iz ponuđenog jeste činjenica da je I ove godine dozvoljeno skoro sve I to je olakšanje za one koje su se ponovili u prethodnoj sezoni I ne namjeravaju da troše novac I ove zime. Prodavci ističu da žene vole da pogledaju novitete, da se odlučuju za neku novu I modernu varijantu, ali I napominju da je najpametnija kupovina ona klasična. Upravo zato najbolja ideja je da uviek u ormaru imate crni kaput ili braon, a isto važi I za jakne.

To su komadi koji su vanvremenski I koji su uvijek u modi. S obzirom na toplije dane u kojima uživamo većini je dovoljna još uvijek kožna jakna. Iz godine u godinu ponuda je sve bolja I što se tiče modela, boje I dodataka, te će I ove jeseni biti aktuelne bilo da su sa ili bez krzna ili metalnih dodataka. Kaputi su I ove godine uglavnom oni do koljena, u klasičnim crnim, braon, bež ili bijelim nijansama, s tim što su na velika vrata ušli I oni u bojama I to u različitim kombinacijama. Kaputi u novoj sezoni imaju I malo interesantnije načine kopčanja, vezanja kao I asimetrične I vrlo domišljato dizajnirane rukave.

I ove godine aktuelni su kaputi sa krznenim okovratnikom ili rukavima koji podsjećaju na ruske zime. Upravo I bunde koje su obložene I postavljene krznom, I mekanim kapuljačama podsjećaju na ovu zemlju I daju sigurnost u toplotu tokom hladnih zimskih dana. Cijene variraju I moguće je ove odjevne predmete naći I za neku manju svotu novca što zavisi od materijala, do onih nešto skupljih a koje su sašivene od prave kože.

Nedajte da vas topli jesenji dani zavaraju, o zimi I hladnoći mislite na vrijeme, a možda je ovo pravi trenutak da izaberete najtopliju bundu ili kaput I da spremno dočekate prviu snijeg.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar