РЖР "Љубија" иде на добош

Дневник 2 БН ТВ 

Република Српска 05.11.2018 | 17:17
РЖР "Љубија" иде на добош
Рудници жељезне руде “Љубија“ 17. децембра иду на добош. Ко су могући купци?
 
Жељезничари незадовољи обрачуном септембарске плате и умањењем минулог рада. 

Како је у Републици Српској могуће зарадити плату од пола милиона марака?

У Бањалуци и вечерас протестно окупљање због убиства младића Давида Драгичевића.

Новинари сутра протествују у Бањалуци. Незадовољни истрагом о покушају убиства новинара БН ТВ Владимира Ковачевића.

Обрачун младића у Бијељини. Разлог љубав према истој  дјевојци.  



БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Република Весеље

05.11.2018 16:20

Како нам домаћа мафија уз помоћ Америке уведе ову демократију ми постасмо Република Весеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

05.11.2018 17:07

Која банда завладала државом, катастрофа.

Name

Градјани Приједора!

05.11.2018 17:20

Потрудите се да ревидирате постојеци уговор са реномираном фирмом из ове брансе - Миталом и уцините све да се озбиљно укљуце у ову изнудјену приватизацију. У противном, Ливне це насим парама које је добијао за лазно представниство у Израелу све то покупити и врло брзо препродати ко зна коме за неупоредиво веце паре. У медјувремену це за директора поставити лактаског ратног и поратног криминалца конобара Зељка Милинковица, предсједника криминалне параветеранске организације у Бањалуци. Ето са таквим ликовима се тај метузалем друзи у Бањалуци, а онда на упозорење о криминалу са лазним представниством тврди како има пријатеље у Бањалуци, и да га неосновано нападају позивајуци се цак и на антисемитизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах

05.11.2018 18:02

А добро пријатељу, шта сад, и у последњих 30 година, ради у Љубији? Знам да су нешто почели производити гљиве па бих био рад чути какве то везе има са рударењем? Јел' то гљиве иду на добош, или шта?

Name

Директ

05.11.2018 22:21

Сад је то најгора могуца опција. Ја сам продају Љубије преко берзе био предлагао прије кију годину, али кад сам мало боље видио, схватио сам да је то цак најлосија опција, као и сама било каква продаја Љубије с обзиром да цитаво ово вријеме неспособни резим покусава да прода несто сто имабогатство за најмање 10-20 година рада, по цијени једне године рада. Осим тога, нека мени Додик да несто сто вриједи рецимо неколико стотина милиона КМ за неколико десетина милиона КМ, а којих уз то платим кад добијем Љубију и дигнем кредит преко ње и тако исплатим цијену продаје. Предлазем да озбиљни инвеститори имају предност над пилицарима, а јос боље је да не додје до продаје јер сасвим је оцигледно да це кроз приватизацију дрзава тј. ми народ извуци дебљи тј. тањи крај. Не дирајте ниста! Какав је, такав је, Митал је јос миламајка собзирим на то какве комоликације могу да проистекну из продаје овакве фирме која је капитална за тај крај и РС.

ОДГОВОРИТЕ