RŽR "Ljubija" ide na doboš

Dnevnik 2 BN TV 

Republika Srpska 05.11.2018 | 17:17
RŽR "Ljubija" ide na doboš
Rudnici željezne rude “Ljubija“ 17. decembra idu na doboš. Ko su mogući kupci?
 
Željezničari nezadovolji obračunom septembarske plate i umanjenjem minulog rada. 

Kako je u Republici Srpskoj moguće zaraditi platu od pola miliona maraka?

U Banjaluci i večeras protestno okupljanje zbog ubistva mladića Davida Dragičevića.

Novinari sutra protestvuju u Banjaluci. Nezadovoljni istragom o pokušaju ubistva novinara BN TV Vladimira Kovačevića.

Obračun mladića u Bijeljini. Razlog ljubav prema istoj  djevojci.  



BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Republika Veselje

05.11.2018 16:20

Kako nam domaća mafija uz pomoć Amerike uvede ovu demokratiju mi postasmo Republika Veselje.

ODGOVORITE
Name

Semberac

05.11.2018 17:07

Koja banda zavladala državom, katastrofa.

Name

Gradjani Prijedora!

05.11.2018 17:20

Potrudite se da revidirate postojeci ugovor sa renomiranom firmom iz ove branse - Mitalom i ucinite sve da se ozbiljno ukljuce u ovu iznudjenu privatizaciju. U protivnom, Livne ce nasim parama koje je dobijao za lazno predstavnistvo u Izraelu sve to pokupiti i vrlo brzo preprodati ko zna kome za neuporedivo vece pare. U medjuvremenu ce za direktora postaviti laktaskog ratnog i poratnog kriminalca konobara Zeljka Milinkovica, predsjednika kriminalne paraveteranske organizacije u Banjaluci. Eto sa takvim likovima se taj metuzalem druzi u Banjaluci, a onda na upozorenje o kriminalu sa laznim predstavnistvom tvrdi kako ima prijatelje u Banjaluci, i da ga neosnovano napadaju pozivajuci se cak i na antisemitizam.

ODGOVORITE
Name

Ah

05.11.2018 18:02

A dobro prijatelju, šta sad, i u poslednjih 30 godina, radi u Ljubiji? Znam da su nešto počeli proizvoditi gljive pa bih bio rad čuti kakve to veze ima sa rudarenjem? Jel' to gljive idu na doboš, ili šta?

Name

Direkt

05.11.2018 22:21

Sad je to najgora moguca opcija. Ja sam prodaju Ljubije preko berze bio predlagao prije kiju godinu, ali kad sam malo bolje vidio, shvatio sam da je to cak najlosija opcija, kao i sama bilo kakva prodaja Ljubije s obzirom da citavo ovo vrijeme nesposobni rezim pokusava da proda nesto sto imabogatstvo za najmanje 10-20 godina rada, po cijeni jedne godine rada. Osim toga, neka meni Dodik da nesto sto vrijedi recimo nekoliko stotina miliona KM za nekoliko desetina miliona KM, a kojih uz to platim kad dobijem Ljubiju i dignem kredit preko nje i tako isplatim cijenu prodaje. Predlazem da ozbiljni investitori imaju prednost nad pilicarima, a jos bolje je da ne dodje do prodaje jer sasvim je ocigledno da ce kroz privatizaciju drzava tj. mi narod izvuci deblji tj. tanji kraj. Ne dirajte nista! Kakav je, takav je, Mital je jos milamajka sobzirim na to kakve komolikacije mogu da proisteknu iz prodaje ovakve firme koja je kapitalna za taj kraj i RS.

ODGOVORITE