Меси на списку путника за гостовање Интеру!

Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси опоравио се довољно да га тренер Ернесто велверде поведе на гостовање Интеру у Лиги шампиона.

Фудбал 05.11.2018 | 12:15
Меси на списку путника за гостовање Интеру!
Меси, који је од среде у лакшем тренажном процесу додат је на листу путника иако медицински тим првака Шпаније још није дао дефинитивну оцену његовог стања.

Ипак, Валверде је решио да ризикује и поведе Аргентинца за сваки случај. Барселона и Интер су водећа два тима у Б групи Лиге шампиона и имају велике шансе да се пласирају даље.

Барселоне је у Месијевом одсуству победила Леонесу и Рајо Ваљекано, али за "блауграну" је веома важно његово присуство ако се има у виду да после меча са Интером долази на ред и окршај са Атлетиком. 

Ипак, нису сви били за то да Меси путује у Италију. Бивши предсеник клуба, Ђоан Гаспар, сматра да Валверде непотребно ризикује са прераним повратком Месија на терен. 

"Меси сам треба да донесе одлуку, наравно уз савете лекара, лично, не бих ризиковао са играчем као што је он. Разумем то што је Ернесто рекао да је Меси потребан тиму, али није добро ризиковати обнову повреде. Меси води рачуна о себи, тренира и то је добро, али када повреда зацели он ће бити и савршеној форми и у прилици да настави тамо где је стао кад се повредио", рекао је Гаспар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар