Mesi na spisku putnika za gostovanje Interu!

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi oporavio se dovoljno da ga trener Ernesto velverde povede na gostovanje Interu u Ligi šampiona.

Fudbal 05.11.2018 | 12:15
Mesi na spisku putnika za gostovanje Interu!
Mesi, koji je od srede u lakšem trenažnom procesu dodat je na listu putnika iako medicinski tim prvaka Španije još nije dao definitivnu ocenu njegovog stanja.

Ipak, Valverde je rešio da rizikuje i povede Argentinca za svaki slučaj. Barselona i Inter su vodeća dva tima u B grupi Lige šampiona i imaju velike šanse da se plasiraju dalje.

Barselone je u Mesijevom odsustvu pobedila Leonesu i Rajo Valjekano, ali za "blaugranu" je veoma važno njegovo prisustvo ako se ima u vidu da posle meča sa Interom dolazi na red i okršaj sa Atletikom. 

Ipak, nisu svi bili za to da Mesi putuje u Italiju. Bivši predsenik kluba, Đoan Gaspar, smatra da Valverde nepotrebno rizikuje sa preranim povratkom Mesija na teren. 

"Mesi sam treba da donese odluku, naravno uz savete lekara, lično, ne bih rizikovao sa igračem kao što je on. Razumem to što je Ernesto rekao da je Mesi potreban timu, ali nije dobro rizikovati obnovu povrede. Mesi vodi računa o sebi, trenira i to je dobro, ali kada povreda zaceli on će biti i savršenoj formi i u prilici da nastavi tamo gde je stao kad se povredio", rekao je Gaspar.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar