Полицајац остаје иза решетака

Окружни суд у Приједору, одредио је једномјесечни притвор Горану Јеличићу (50) полицајцу из Козарске Дубице на приједлог Окружног тужилаштва, пишу "Независне".

Република Српска 04.11.2018 | 14:35
Полицајац остаје иза решетака
Он је осумњичен за убиство суграђанке Ирене Предојевић, а притвор му је одређен због могућег утицаја на свједоке, уништење трагова и доказа, као и због постојања бојазни да би могло доћи до нарушавања јавног реда с обзиром на начин извршења кривичног дјела и његов посао полицијског службеника.

Јеличић се како смо раније објавили, досад приликом испитивања, бранио ћутањем.

Подсјећамо, Ирена Предојевић (28) убијена је у ноћи између 6. и 7. августа 2005. године када се након ноћног изласка враћала кући, а посљедњи пут је виђена на једној од раскрсница и од тада јој се губи сваки траг.

Тијело је пронађено на дивљој депонији у селу Божићи, у близини њене куће, а обдукцијом је утврђено да ју је убица задавио, а леђа полио бензином и запалио да би прикрио трагове.

(Независне новине)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Могући сценарио

04.11.2018 14:18

Хтио је да је обљуби, и кад је сиротица пружила отпор, манијак ју је једноставно, задавио- можда, тј вјероватно, у афекту! Послије, кад је видио, шта је урадио, да би прикрио трагове, одлучио је да тијело запали! Али ипак, за искусне истражиоце, ту је , било мноштво трагова - медјутим, неко га је штитио, све до сад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

04.11.2018 14:58

Зашто га је тај неко БАШ САД престао штитити?

Name

Остоја

04.11.2018 14:37

Гада школованог од овог накарадног система ( можда,а вјероватно запосленог са О.Ш. ) да буде бахат и сила и убица, а не као у цивилизованом свијету , да едукује и помогне народу и лови криминалце, осудити на 40г.! А тако и остале убице и пљачкаше из “институција” !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

04.11.2018 16:18

Остоја, полако, успори! Одлично познајем Горана, а познавао сам и покојну Ирену. У то вријеме су били свакодневни протести у К.Дубици, све док једног дана није изашао начелник ПС К.Дубица, позвао најближу породицу на разговор у канцеларију и након 20 минута су изашли. Од тада се више нико није окупљао, јер је породица тако одлучила. Знаш ли шта им је речено у канцеларији? Не знаш! Е, па онда не осуђуј унапријед! Има нас који знамо какве информације су им саопштене у 4 зида, под обећањем да о томе ћуте.

Name

Насиље до ужаса

04.11.2018 15:59

Ово је двоструки злочин, страшно. Можда је јадну дјевојку и силовао, то се не спомиње. Онај од кога мислимо да можемо тражити заштиту, буде бескрупулозни убица. Хајде знај, кад смо у проблему који је полицајац на свом мјесту, јер је ово као ноћна мора. Све казне, изузев смртне, мале су и неадекватне, за овакав злочин. Ово је толико страшно, злокобно и сурово, да се престравим гдје живимо, има ли икаквих граница, заштите за нормалне људе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.11.2018 19:33

Пратеци све ово ста се десава задњих година на овим просторима гдј су директни актери људи у униформама, они који би по постављењу требали да буду последњи у овом друству којима би овакви злоцини могли пасти на памет. Као градјанин питам себе и друге, ста јос треба да се деси овом јадном и незастиценом народу па да се изврси корјенито провјетравање најодговорнијих институција?