Policajac ostaje iza rešetaka

Okružni sud u Prijedoru, odredio je jednomjesečni pritvor Goranu Jeličiću (50) policajcu iz Kozarske Dubice na prijedlog Okružnog tužilaštva, pišu "Nezavisne".

Republika Srpska 04.11.2018 | 14:35
Policajac ostaje iza rešetaka
On je osumnjičen za ubistvo sugrađanke Irene Predojević, a pritvor mu je određen zbog mogućeg uticaja na svjedoke, uništenje tragova i dokaza, kao i zbog postojanja bojazni da bi moglo doći do narušavanja javnog reda s obzirom na način izvršenja krivičnog djela i njegov posao policijskog službenika.

Jeličić se kako smo ranije objavili, dosad prilikom ispitivanja, branio ćutanjem.

Podsjećamo, Irena Predojević (28) ubijena je u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se nakon noćnog izlaska vraćala kući, a posljednji put je viđena na jednoj od raskrsnica i od tada joj se gubi svaki trag.

Tijelo je pronađeno na divljoj deponiji u selu Božići, u blizini njene kuće, a obdukcijom je utvrđeno da ju je ubica zadavio, a leđa polio benzinom i zapalio da bi prikrio tragove.

(Nezavisne novine)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Mogući scenario

04.11.2018 15:18

Htio je da je obljubi, i kad je sirotica pružila otpor, manijak ju je jednostavno, zadavio- možda, tj vjerovatno, u afektu! Poslije, kad je vidio, šta je uradio, da bi prikrio tragove, odlučio je da tijelo zapali! Ali ipak, za iskusne istražioce, tu je , bilo mnoštvo tragova - medjutim, neko ga je štitio, sve do sad!

ODGOVORITE
Name

Skeptik

04.11.2018 15:58

Zašto ga je taj neko BAŠ SAD prestao štititi?

Name

Ostoja

04.11.2018 15:37

Gada školovanog od ovog nakaradnog sistema ( možda,a vjerovatno zaposlenog sa O.Š. ) da bude bahat i sila i ubica, a ne kao u civilizovanom svijetu , da edukuje i pomogne narodu i lovi kriminalce, osuditi na 40g.! A tako i ostale ubice i pljačkaše iz “institucija” !

ODGOVORITE
Name

Re:

04.11.2018 17:18

Остоја, полако, успори! Одлично познајем Горана, а познавао сам и покојну Ирену. У то вријеме су били свакодневни протести у К.Дубици, све док једног дана није изашао начелник ПС К.Дубица, позвао најближу породицу на разговор у канцеларију и након 20 минута су изашли. Од тада се више нико није окупљао, јер је породица тако одлучила. Знаш ли шта им је речено у канцеларији? Не знаш! Е, па онда не осуђуј унапријед! Има нас који знамо какве информације су им саопштене у 4 зида, под обећањем да о томе ћуте.

Name

Nasilje do užasa

04.11.2018 16:59

Ovo je dvostruki zločin, strašno. Možda je jadnu djevojku i silovao, to se ne spominje. Onaj od koga mislimo da možemo tražiti zaštitu, bude beskrupulozni ubica. Hajde znaj, kad smo u problemu koji je policajac na svom mjestu, jer je ovo kao noćna mora. Sve kazne, izuzev smrtne, male su i neadekvatne, za ovakav zločin. Ovo je toliko strašno, zlokobno i surovo, da se prestravim gdje živimo, ima li ikakvih granica, zaštite za normalne ljude???

ODGOVORITE
Name

re

04.11.2018 20:33

Prateci sve ovo sta se desava zadnjih godina na ovim prostorima gdj su direktni akteri ljudi u uniformama, oni koji bi po postavljenju trebali da budu poslednji u ovom drustvu kojima bi ovakvi zlocini mogli pasti na pamet. Kao gradjanin pitam sebe i druge, sta jos treba da se desi ovom jadnom i nezasticenom narodu pa da se izvrsi korjenito provjetravanje najodgovornijih institucija?