Позлаћени пустињски орао, зоље, панцири и Бронзани бомбардер!

Тако се брани кућа у Алабами! WБЦ првак Дионте Вајлдер није наоружан само разорним ударцима, већпоседује читав арсенал углавном забрањеног оружја!

Остали спортови 10.11.2018 | 12:30
Позлаћени пустињски орао, зоље, панцири и Бронзани бомбардер!
Нема сумње да је актуелни WБЦ првак у тешкој категорији Дионте Вајлдер имао страшно тежак живот, од сиромаштва у родној кући у Алабами, преко опасне болести ћерке због које је оставио колеџ и потенцијалну каријеру кошаркаша, и због пара ставио рукавице на руке и кренуо да млати.

И то како - иако држи најцењенији шампионски појас у свету бокса, Американац још није поражен након 40 мечева у профи рингу, а притом је 39 пута натерао судију да прекине борбу. Разбијач какав се ретко рађа, сада када се обогатио је чини се уплашенији за живот и оно што је стекао него икада. Јер шта рећи онда на његов кућни арсенал који је приказао у шок-интервјуу за БТ-спорт!?

Требало је то да буде још једно досадно упознавање ТВ јавности са богатством које поседује једна спортска звезда, нешто што смо гледали "милион пута" на разним музичким телевизијама, али се Бронзани бомбардер потрудио да ипак мало зачини ствари. Јер док је приказивао ТВ екипи које све то аутомобиле држи у гаражи, какву су им фелне и колико је уложио на њихово "буџење" одједном је испод дукса извукао огроман позлаћени пиштољ, а са њим и класичну "зољу", то јест базуку. Мало је рећи да се водитељ на кратко успаничио када је видео са чиме располаже тренутно најмоћнији нокаутер света.

"Не треба ми ни полиција, нити било ко други! У Америци може све да се купи, не знам да ли је легално, али можеш да имаш шта хоћеш", рекао је двометраш и Таскалузе, "Обично идем у стрељану, али ћу је ускоро направити и у кући. Опушта ме када пуцам из оружја, има на мене терапеутско дејство. Имам много оружја, чак и још један овакав позлаћени пиштољ (Десерт игл - Пустињски орао прим. ур). Волим да их расклопим и очистим, а купио сам и панцирне прслуке"

Вајлдер је очигледно мало застранио у љубави према оружју, или је пак уплашен за себе и породицу пошто долази из најсиромашније области САД, јер Алабама је по неким мерилима "земља Трећег света унутар велесиле". Већинско афро-америчко становништво, међу којима је и он, углавном живи испод границе сиромаштва, тако да су пљачке и препади уобичајена ствар.

Америчком разбијачу тај арсенал ипак неће помоћи у ноћи између првог и другог дана децембра када у Лос Анђелесу када укршта рукавице са Тајсоном Фјуријем. Некадашњи власник шампионских WБА, ИБФ, WБО и ИБО појасева, постао је општепознат када је победио 2015. на поене Владимира Кличка, да би после тога доживео пад услед раскалашног живота и депресије. Британац се сада вратио, забележио три победе (и он је непоражен 27-0) и добио прилику да се на "гостујућем терену" окруни WБЦ круном. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар