Ибрахимовићев бис у Милану!

Златан би у јануару могао да се врати у редове Росонера, пише реномирана Газета дело Спорт.

Фудбал 05.11.2018 | 22:00
Ибрахимовићев бис у Милану!
Милан кује конкретне планове како би довео Златана Ибрахимовића назад, пише Газета дело Спорт. То се помиње већ неколико месеци као опција, а сада постаје све интензивније и конкретније.

Росонери нису доводили у питање жељу да врате Ибру, док је сам играч увек истицао своју љубав ка Милану и када је играо за Пари Сен Жермен, Манчестер Јунајтед и сада Галакси. Пошто ЛА није успео да прође у плеј-оф, Ибрахимовићев повратак у јануару делује још реалнији.

Како пише Газета, преговори су у пуном замаху, али главни проблем и препреку представља Финансијски фер-плеј.

Милан је већ потрошио 40.000.000 за фудбалера Фламенга Лукаса Пакету, тако да немају у буџету још много новца за трошак. Помиње се да је садашња плата Ибрахимовића 1.500.000 евра.

Сада је уследио позив на бис, па ћемо видети да ли ће се Ибрахимовић поново појавити на бини. Можда све буде завршено у јануару. Газета каже да би се Ибрахимовић радо вратио и покушао да нападне пласман у Лигу шампиона. За сада је добио потврдан одговор и од лепше половине Хелене.

Преговори трају, има препрека, али би лако могло да се догоди да поново гледамо Ибру у дресу Миланеза. У дресу у ком је играо од 2010. до 2012. године када је купио срца навијача са 56 голова и 24 асистенције на 85 такмичарских дуела.

Децембар ће бити одлучујући за ову причу...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар