Ibrahimovićev bis u Milanu!

Zlatan bi u januaru mogao da se vrati u redove Rosonera, piše renomirana Gazeta delo Sport.

Fudbal 05.11.2018 | 22:00
Ibrahimovićev bis u Milanu!
Milan kuje konkretne planove kako bi doveo Zlatana Ibrahimovića nazad, piše Gazeta delo Sport. To se pominje već nekoliko meseci kao opcija, a sada postaje sve intenzivnije i konkretnije.

Rosoneri nisu dovodili u pitanje želju da vrate Ibru, dok je sam igrač uvek isticao svoju ljubav ka Milanu i kada je igrao za Pari Sen Žermen, Mančester Junajted i sada Galaksi. Pošto LA nije uspeo da prođe u plej-of, Ibrahimovićev povratak u januaru deluje još realniji.

Kako piše Gazeta, pregovori su u punom zamahu, ali glavni problem i prepreku predstavlja Finansijski fer-plej.

Milan je već potrošio 40.000.000 za fudbalera Flamenga Lukasa Paketu, tako da nemaju u budžetu još mnogo novca za trošak. Pominje se da je sadašnja plata Ibrahimovića 1.500.000 evra.

Sada je usledio poziv na bis, pa ćemo videti da li će se Ibrahimović ponovo pojaviti na bini. Možda sve bude završeno u januaru. Gazeta kaže da bi se Ibrahimović rado vratio i pokušao da napadne plasman u Ligu šampiona. Za sada je dobio potvrdan odgovor i od lepše polovine Helene.

Pregovori traju, ima prepreka, ali bi lako moglo da se dogodi da ponovo gledamo Ibru u dresu Milaneza. U dresu u kom je igrao od 2010. do 2012. godine kada je kupio srca navijača sa 56 golova i 24 asistencije na 85 takmičarskih duela.

Decembar će biti odlučujući za ovu priču...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar