ЛШ: Ватерполисти Звезде чекају Барселонету!

Звезда чека Барселонету: "Да се помуче за три бода"! Црвено-бели и у другом колу Лиге шампиона играју пред својим навијачима.

Остали спортови 03.11.2018 | 09:30
ЛШ: Ватерполисти Звезде чекају Барселонету!
Про Реко, па Барселонета.

БВК Црвена звезда игра и у другом колу Лиге шампиона пред својим навијачима, који ће након првака Италије уживо видети и шампиона Шпаније.

Утакмица ће почети у 19 часова, уз директан пренос на ТВ Арена спорт, а црвено-бели дан пре меча поручују да су спремни да се боре, иако им је јасно да им нису велике шансе против фаворита из Шпаније.

"Чињеница је да смо у заиста моћној и квалитетној групи. С обзиром на то да смо веома млад тим, наш циљ је да учимо што је више могуће из сваке утакмице", рекао је голман црвено-белих Александро Краљ, који је у убедљивом поразу против Про Река био најбољи играч екипе Дејана Савића.

"Утакмица ће бити играна у Београду, пред нашим навијачима и то ће нас сигурно 'гурати' да приредимо сјајну ватерполо борбу. Иако је Барселонета фаворит у овој утакмици, потрудићемо се да им буде тешко да узму та три бода", додао је Звездин чувар мреже.

Ћус Мартин, тренер Барселонете, рекао је да очекује да сваки меч у групи буде тежак.

"Поштујемо Црвену звезду, јер не престаје да формира одлчине младе играче, невероватног талента. Морамо бити веома фокусирани и морамо да одиграмо перфектан меч ако желимо да освојимо три бода. Знамо да је тешко играти у том базену и морамо бити добро припремљени", изјавио је он.

Група А, 2. коло

у суботу:

Егер - Динамо Москва 13.00
Звезда - Барселонета 19.00
Бреша - Про Реко 19.00

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар