LŠ: Vaterpolisti Zvezde čekaju Barselonetu!

Zvezda čeka Barselonetu: "Da se pomuče za tri boda"! Crveno-beli i u drugom kolu Lige šampiona igraju pred svojim navijačima.

Ostali sportovi 03.11.2018 | 09:30
LŠ: Vaterpolisti Zvezde čekaju Barselonetu!
Pro Reko, pa Barseloneta.

BVK Crvena zvezda igra i u drugom kolu Lige šampiona pred svojim navijačima, koji će nakon prvaka Italije uživo videti i šampiona Španije.

Utakmica će početi u 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport, a crveno-beli dan pre meča poručuju da su spremni da se bore, iako im je jasno da im nisu velike šanse protiv favorita iz Španije.

"Činjenica je da smo u zaista moćnoj i kvalitetnoj grupi. S obzirom na to da smo veoma mlad tim, naš cilj je da učimo što je više moguće iz svake utakmice", rekao je golman crveno-belih Aleksandro Kralj, koji je u ubedljivom porazu protiv Pro Reka bio najbolji igrač ekipe Dejana Savića.

"Utakmica će biti igrana u Beogradu, pred našim navijačima i to će nas sigurno 'gurati' da priredimo sjajnu vaterpolo borbu. Iako je Barseloneta favorit u ovoj utakmici, potrudićemo se da im bude teško da uzmu ta tri boda", dodao je Zvezdin čuvar mreže.

Ćus Martin, trener Barselonete, rekao je da očekuje da svaki meč u grupi bude težak.

"Poštujemo Crvenu zvezdu, jer ne prestaje da formira odlčine mlade igrače, neverovatnog talenta. Moramo biti veoma fokusirani i moramo da odigramo perfektan meč ako želimo da osvojimo tri boda. Znamo da je teško igrati u tom bazenu i moramo biti dobro pripremljeni", izjavio je on.

Grupa A, 2. kolo

u subotu:

Eger - Dinamo Moskva 13.00
Zvezda - Barseloneta 19.00
Breša - Pro Reko 19.00

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar