Шпановићева се вратила на стазу!

Није лако после двомесечне паузе! Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић успешно је залечила повреду Ахилове тетиве десне ноге и добила је зелено светло за повратак на стазу.  Ивана опет тренира и зове вас да се придружите! Најбоља српска атлетичарка поново је на стази после два месеца паузе.

Остали спортови 02.11.2018 | 18:30
Шпановићева се вратила на стазу!
Шпановићева се повредила током квалификација скока у даљ на Европском првенству у Берлину, услед које је била спречена да брани титулу европске шампионке из Амстердама 2016. године.

Сам процес опоравка трајао је два месеца, а Шпановићева је недавно добила зелено светло свог медицинског тима на челу са доктором Јованом Ђуровићем за повратак.

"С нестрпљењем сам чекала повратак на стазу, али морам да признам да није лако вратити се после двомесечне паузе. Кренули смо с лаганим тренинзима и за сада све иде по плану. Спремна сам за напоран рад и радујем се новим изазовима", рекла је Шпановићева, а преноси њен ПР тим.

Како се наводи у саопштењу, од 1. до 21. новембра све девојке које желе да упознају Ивану Шпановић и да одраде тренинг са светском и европском шампионком могу да се одазову акцији "Тренирај са Иваном" (#тренирајсаИваном).

Шпановићева је истакла да се радује тој акцији и дружењу с девојкама, које ће имати прилику, како је рекла да "искусе један мали део њене свакодневице".

"Веома сам радознала да чујем њихове утиске током и после тренинга. Жеља ми је да заједно подстакнемо девојке да буду активне и у овом периоду године, када је дефинитивно лакше наћи изговор него ускочити у тренерку, обути патике и покренути се. Верујем да ће и оне мени дати потребан додатни ветар у ледја и позитивну енергију у периоду повратка тренинзима после повреде".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар