Španovićeva se vratila na stazu!

Nije lako posle dvomesečne pauze! Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu Ahilove tetive desne noge i dobila je zeleno svetlo za povratak na stazu.  Ivana opet trenira i zove vas da se pridružite! Najbolja srpska atletičarka ponovo je na stazi posle dva meseca pauze.

Ostali sportovi 02.11.2018 | 18:30
Španovićeva se vratila na stazu!
Španovićeva se povredila tokom kvalifikacija skoka u dalj na Evropskom prvenstvu u Berlinu, usled koje je bila sprečena da brani titulu evropske šampionke iz Amsterdama 2016. godine.

Sam proces oporavka trajao je dva meseca, a Španovićeva je nedavno dobila zeleno svetlo svog medicinskog tima na čelu sa doktorom Jovanom Đurovićem za povratak.

"S nestrpljenjem sam čekala povratak na stazu, ali moram da priznam da nije lako vratiti se posle dvomesečne pauze. Krenuli smo s laganim treninzima i za sada sve ide po planu. Spremna sam za naporan rad i radujem se novim izazovima", rekla je Španovićeva, a prenosi njen PR tim.

Kako se navodi u saopštenju, od 1. do 21. novembra sve devojke koje žele da upoznaju Ivanu Španović i da odrade trening sa svetskom i evropskom šampionkom mogu da se odazovu akciji "Treniraj sa Ivanom" (#trenirajsaIvanom).

Španovićeva je istakla da se raduje toj akciji i druženju s devojkama, koje će imati priliku, kako je rekla da "iskuse jedan mali deo njene svakodnevice".

"Veoma sam radoznala da čujem njihove utiske tokom i posle treninga. Želja mi je da zajedno podstaknemo devojke da budu aktivne i u ovom periodu godine, kada je definitivno lakše naći izgovor nego uskočiti u trenerku, obuti patike i pokrenuti se. Verujem da će i one meni dati potreban dodatni vetar u ledja i pozitivnu energiju u periodu povratka treninzima posle povrede".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar