Видео: Стиви Џи прекинуо конференцију!

Ја причам уместо овог дечка! Тренер Ренџерса стаје у заштиту својих играча. . .

Фудбал 31.10.2018 | 12:15
Видео: Стиви Џи прекинуо конференцију!
Какав је био на терену, такав је и поред њега. Ни изблиза успешан није Стивен Џерард на почетку тренерске каријере као што је био у дресу Ливерпула, међутим, увек бескомпромисни Енглез показао је да са њим нема зезања ни у новој улози, на клупи Глазгов Ренџерса.

Видело се то током данашње конференције за медије на Ајброксу, кад је дословце у пола речи прекинуо свог играча, Џордана Роситер, док је новинар покушао да из бившег везисте Ливерпула извуче објашњење за пораз у полуфиналу Лига купа, од Абердина (0:1). И то тако што је цитирао речи Стивија Џија после утакмице.

„Како теби, Џордане, делују речи тренера који рече „ако се играчи који су нам сад на располагању не поправе и донесу нам квалитет у завршној трећини терена, мој посао је да нађем оне који ће тај задатак одрадити? Како то утиче на вас, на мотивацију?“, питао је новинар.

Младић из Ливерпула, који ће у марту прославити 22. рођендан, таман је узео ваздух...

„Па, знате, у сваком клубу...“, промрмљао је, пре него што је велики шеф решио да прекине говоранцију.

Зато...

„Ја ћу да одговорим на то питање. То је упозорење! То је питање за мене, а не овог момка, који је скоро две године био повређен. У великом клубу, очекује се од асова да истрче на терен и ураде нешто за нас. Ако то изостане, у било којој средини, тренер и управа ће потражити боље играче или оне који могу да испуне наше захтеве“, рекао је Стивен Џерард пре него што се насмејао и намигнуо извештачу.

Да се не наљути...

Сцену погледајте на 7.45 видео снимка.



Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар