Video: Stivi Dži prekinuo konferenciju!

Ja pričam umesto ovog dečka! Trener Rendžersa staje u zaštitu svojih igrača. . .

Fudbal 31.10.2018 | 12:15
Video: Stivi Dži prekinuo konferenciju!
Kakav je bio na terenu, takav je i pored njega. Ni izbliza uspešan nije Stiven Džerard na početku trenerske karijere kao što je bio u dresu Liverpula, međutim, uvek beskompromisni Englez pokazao je da sa njim nema zezanja ni u novoj ulozi, na klupi Glazgov Rendžersa.

Videlo se to tokom današnje konferencije za medije na Ajbroksu, kad je doslovce u pola reči prekinuo svog igrača, Džordana Rositer, dok je novinar pokušao da iz bivšeg veziste Liverpula izvuče objašnjenje za poraz u polufinalu Liga kupa, od Aberdina (0:1). I to tako što je citirao reči Stivija Džija posle utakmice.

„Kako tebi, Džordane, deluju reči trenera koji reče „ako se igrači koji su nam sad na raspolaganju ne poprave i donesu nam kvalitet u završnoj trećini terena, moj posao je da nađem one koji će taj zadatak odraditi? Kako to utiče na vas, na motivaciju?“, pitao je novinar.

Mladić iz Liverpula, koji će u martu proslaviti 22. rođendan, taman je uzeo vazduh...

„Pa, znate, u svakom klubu...“, promrmljao je, pre nego što je veliki šef rešio da prekine govoranciju.

Zato...

„Ja ću da odgovorim na to pitanje. To je upozorenje! To je pitanje za mene, a ne ovog momka, koji je skoro dve godine bio povređen. U velikom klubu, očekuje se od asova da istrče na teren i urade nešto za nas. Ako to izostane, u bilo kojoj sredini, trener i uprava će potražiti bolje igrače ili one koji mogu da ispune naše zahteve“, rekao je Stiven Džerard pre nego što se nasmejao i namignuo izveštaču.

Da se ne naljuti...

Scenu pogledajte na 7.45 video snimka.



Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar