Михајловић опет у гласинама око Фенера!

Помињу се и Блан, Мојес и Жардим. . .  Прошли пут истанбулски великан је демантовао те приче, видећемо да ли ће и сада.

Фудбал 31.10.2018 | 14:45
Михајловић опет у гласинама око Фенера!
Само девет бодова из 10 мечева, степеник изнад зоне испадања, уз очајну игру. Управа Фенербахчеа није могла више да трпи и отерала је Филипа Кокуа, па је сада потрага за његовим наследником једна од главних тема у Турској. И међу кандидатима једно добро познато име: Синиша Михајловић.

Истина, вест доноси Јени Шафак, лист оптуживан за најстрашније скандале, али и листи веома близак влади Турске и председнику Реџепу Тајипу Ердогану, иначе познатом Фенеровом навијачу, без обзира на то што је последњих сезона сипао силан новац у Истанбул Башакшехир.

Како било, управа Канаринаца наводно је већ заказала састанак са Михајловићем, док у исто време размишља и о Лорану Блану, Дејвиду Мојесу и Леонарду Жардиму. Сви они јесу познатија, али и скупља тренерска имена.

И сви ће они свакако добро размислити пре но што прихвате позив из Истанбула, пошто је Фенер буквално уништио углед Филипа Кокуа, који је пре тога радио фантастичан посао у Ајндховену, донео ПСВ-у три титуле, Куп и два Суперкупа, направио им многе играче... Али на Босфору није лако радити.

Иначе, Фенер се још почетком октобра доводио у везу са Михајловићем, али је тада управа категорички демантовала истинитост информација. Имала је додуше још тренера у тим тренуцима. Сада је ситуација другачија. А већ у петак дерби са Галатасарајем.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар