Mihajlović opet u glasinama oko Fenera!

Pominju se i Blan, Mojes i Žardim. . .  Prošli put istanbulski velikan je demantovao te priče, videćemo da li će i sada.

Fudbal 31.10.2018 | 14:45
Mihajlović opet u glasinama oko Fenera!
Samo devet bodova iz 10 mečeva, stepenik iznad zone ispadanja, uz očajnu igru. Uprava Fenerbahčea nije mogla više da trpi i oterala je Filipa Kokua, pa je sada potraga za njegovim naslednikom jedna od glavnih tema u Turskoj. I među kandidatima jedno dobro poznato ime: Siniša Mihajlović.

Istina, vest donosi Jeni Šafak, list optuživan za najstrašnije skandale, ali i listi veoma blizak vladi Turske i predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu, inače poznatom Fenerovom navijaču, bez obzira na to što je poslednjih sezona sipao silan novac u Istanbul Bašakšehir.

Kako bilo, uprava Kanarinaca navodno je već zakazala sastanak sa Mihajlovićem, dok u isto vreme razmišlja i o Loranu Blanu, Dejvidu Mojesu i Leonardu Žardimu. Svi oni jesu poznatija, ali i skuplja trenerska imena.

I svi će oni svakako dobro razmisliti pre no što prihvate poziv iz Istanbula, pošto je Fener bukvalno uništio ugled Filipa Kokua, koji je pre toga radio fantastičan posao u Ajndhovenu, doneo PSV-u tri titule, Kup i dva Superkupa, napravio im mnoge igrače... Ali na Bosforu nije lako raditi.

Inače, Fener se još početkom oktobra dovodio u vezu sa Mihajlovićem, ali je tada uprava kategorički demantovala istinitost informacija. Imala je doduše još trenera u tim trenucima. Sada je situacija drugačija. A već u petak derbi sa Galatasarajem.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar