Звездине муке: Марин и Родић опорављени, не и Боаћи!

Црвену звезда има кадровских проблема. Први шпиц, највероватније, пропушта и Ливерпул.

Фудбал 31.10.2018 | 12:00
Звездине муке: Марин и Родић опорављени, не и Боаћи!
Црвена звезда у среду у утакмици 14. кола Суперлиге дочекује Мачву.

Тренер Владан Милојевић има кадровских проблема пред укупно четврти меч у последњих 10 дана.

Детаљно је анализирао здравствени билтен екипе.

"Добро је да је Марко Марин санирао повреду и тренира у пуном ритму као и Милан Родић. Ричмонд Боаћи и даље има проблем и на њега нећемо моћи да рачунамо у наредним утакмица, док Срђан Бабић има мањих здравствених проблема. Неколико момака игра у континуитету, па ћемо можда некоме од њих дати предах. И Бранко Јовичић је био у групи повређених, видећемо и колико ћемо са њим ризиковати. Лекар Дејан Пурић ми је најбољи друг за сада и заједно правимо стратегију око играча на које можемо да рачунамо. Моја филозофија је да је њихово здравље увек на првом месту", истакао је тренер Црвене звезде.

Оно што Милојевића може да радује је повратак Вујадина Савића на терен, јер од дуела Лиге шампиона у Паризу није био на располагању.

"Савић је био повређен, одиграо је у Шапцу коректно, може боље, али је после дужег периода провео је свих 90 минута на терену. Кафу ради добро, иако не волим о појединцима, на пример Немања Милић је прави професионалац, стрпљиво чека прилику и верујем да ће бити простора и за њега".

Милојевићу ће меч у Шапцу бити 50. првенствени на клупи Црвене звезде. Учинак је импресиван - 44 победе, пет ремија и само један пораз.

Он истиче да ће дуел са Мачвом бити тежак.

"Бачка је добра екипа, што је показала жељом да се надмеће и код куће и у гостима, жели да игра. Има своју филозофију, која је и печат тренера Дејана Челара. Не бих претерао ако бих рекао да би Бачка могла да има и неки бод више, односно да буде боље пласирана на табели. Очекује нас једна тешка утакмица и позивам навијаче да дођу у што већем броју и подрже моју екипу", рекао је Милојевић.

Црвено-бели ће између два сусрета са Ливерпулом одиграти и три утакмице у Суперлиги.

"Тешко је, али са друге стране то је наш посао. Навикли смо на то. Добро је што имамо искуство од прошле сезоне из великих утакмица када смо имали сличне ситуације. Са напорним ритмом и згуснутим распоредом морамо да се носимо, једноставно, укалупљени смо и гурамо даље”, додао је шеф стручног штаба Црвене звезде", закључио је Милојевић.

Црвено-бели су први на табели Суперлиге са 37 бодова, док је Бачка десета са 13 освојених бодова.

Утакмица Звезда - Бачка игра се у среду од 18.30 на стадиону Рајко Митић у Београду, уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар