Бешикташ већ незадовољан Каријусом?!

Турски клуб није импресиониран голманом Лорисом Каријусом и вратио би га у Ливерпул, незваничне информације из Турске и Енглеске.  Бешикташ без стрпљења, киксера Каријуса желе да врате у Ливерпул.  Лорис Каријус могао би да се врати у Ливерпул после свега неколико месеци боравка у Бешикташу.

Фудбал 31.10.2018 | 15:00
Бешикташ већ незадовољан Каријусом?!
Лорис Каријус је највећи кривац што је Ливерпул играо подређену улогу у финалу Лиге европских шампиона против Реал Мадрида и својим интервенцијама је практично поклонио ттулу "краљевском клубу".

Добијао је и болесне претње смрћу и било је јасно да се неће задржати у Ливерпулу, који је у међувремену довео Алисона и проследио је Каријуса на позајмицу у турски Бешикташ.

Али, према незваничним информацијама, само три месеца након потписа на двогодишњу позајмицу, Бешикташ је проценио да је Каријус био грешка. 

Каријус је направио неколико круцијалних грешака у појединим мечевима, попут оне у мечу Лиге Европе против Малмеа, па су у турском клубу изгубили стрпљење и сад би да га врате Ливерпулу већ у јануару, а да уместо њега узму крилног нападача, Белгијанца Дивока Оригија, који је само три пута ове сезоне наступио за Ливерпул (против Наполија, Црвене звезде и Хадерсфилда).

Управа турског клуба, која је Немца довела летос на двогодишњу позајмицу, није задовољна његовим издањима, тако да су спремни да се одрекну његових услуга већ у јануару.

Каријус је протекле сезоне у дресу Ливерпула имао низ великих грешака од којих су посебно биле упадљиве две из финала Лига шампиона са Реалом у Кијеву. Тада је буквално поклонио два гола Шпанцима који су славили са 3:1. 

Са грешкама је наставио и на пријатељским мечевима прошлог лета, тако да су у Ливерпулу радо прихватили да га проследе Бешикташу на позајмицу. Међутим, Бешикташ сада тражи да врати Каријуса и уместо њега доведе "перекобројног" Дивока Оригија, који није одиграо ни минут у новој сезони у дресу "црвених". 

Бешикташ тренутно плаћа половину плате Каријусу, другу половину Немцу исплаћује Ливерпул. На дебију у септембру против Бурсе, направио је велику грешку лоше проценивши центаршут, да би сличну грешку направио и против Малмеа у у Лиги Европе. 

И поред тих грешака, остао је на голу, али како се чини, брзо ће почети да пакује кофере. Бешикташ је тренутно на четвртом месту у првенству Турске са три бода мање од водећег Истанбула.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар