Bešiktaš već nezadovoljan Karijusom?!

Turski klub nije impresioniran golmanom Lorisom Karijusom i vratio bi ga u Liverpul, nezvanične informacije iz Turske i Engleske.  Bešiktaš bez strpljenja, kiksera Karijusa žele da vrate u Liverpul.  Loris Karijus mogao bi da se vrati u Liverpul posle svega nekoliko meseci boravka u Bešiktašu.

Fudbal 31.10.2018 | 15:00
Bešiktaš već nezadovoljan Karijusom?!
Loris Karijus je najveći krivac što je Liverpul igrao podređenu ulogu u finalu Lige evropskih šampiona protiv Real Madrida i svojim intervencijama je praktično poklonio ttulu "kraljevskom klubu".

Dobijao je i bolesne pretnje smrću i bilo je jasno da se neće zadržati u Liverpulu, koji je u međuvremenu doveo Alisona i prosledio je Karijusa na pozajmicu u turski Bešiktaš.

Ali, prema nezvaničnim informacijama, samo tri meseca nakon potpisa na dvogodišnju pozajmicu, Bešiktaš je procenio da je Karijus bio greška. 

Karijus je napravio nekoliko krucijalnih grešaka u pojedinim mečevima, poput one u meču Lige Evrope protiv Malmea, pa su u turskom klubu izgubili strpljenje i sad bi da ga vrate Liverpulu već u januaru, a da umesto njega uzmu krilnog napadača, Belgijanca Divoka Origija, koji je samo tri puta ove sezone nastupio za Liverpul (protiv Napolija, Crvene zvezde i Hadersfilda).

Uprava turskog kluba, koja je Nemca dovela letos na dvogodišnju pozajmicu, nije zadovoljna njegovim izdanjima, tako da su spremni da se odreknu njegovih usluga već u januaru.

Karijus je protekle sezone u dresu Liverpula imao niz velikih grešaka od kojih su posebno bile upadljive dve iz finala Liga šampiona sa Realom u Kijevu. Tada je bukvalno poklonio dva gola Špancima koji su slavili sa 3:1. 

Sa greškama je nastavio i na prijateljskim mečevima prošlog leta, tako da su u Liverpulu rado prihvatili da ga proslede Bešiktašu na pozajmicu. Međutim, Bešiktaš sada traži da vrati Karijusa i umesto njega dovede "perekobrojnog" Divoka Origija, koji nije odigrao ni minut u novoj sezoni u dresu "crvenih". 

Bešiktaš trenutno plaća polovinu plate Karijusu, drugu polovinu Nemcu isplaćuje Liverpul. Na debiju u septembru protiv Burse, napravio je veliku grešku loše procenivši centaršut, da bi sličnu grešku napravio i protiv Malmea u u Ligi Evrope. 

I pored tih grešaka, ostao je na golu, ali kako se čini, brzo će početi da pakuje kofere. Bešiktaš je trenutno na četvrtom mestu u prvenstvu Turske sa tri boda manje od vodećeg Istanbula.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar