Американац бира између Будућности и Кине!

Према информацијама портала "Спортандо", шампион АБА лиге могао би наредних дана да добије ново појачање.  Будућност доводи из НБА – Пол стиже у Подгорицу? Кошаркаши Будућности лоше су почели сезону у Евролиги и потребна су им појачања, а прво би могло да дође директно из НБА лиге.

Кошарка 28.10.2018 | 18:30
Американац бира између Будућности и Кине!
Екипа Будућности прикована је за дно евролигашке табеле (скор 0-4), пре неколико дана је изгубила од Реала са више од 30 поена разлике, али председник клуба Драган Бокан је изјавио да тренер Александар Џикић није под претњом отказа, већ да ће бити преиспитан статус неких играча.

Подгоричке "Вијести" су у суботу објавиле да би први могао да оде бек Ерон Крафт, кога жели француски Лимож, а његово место би према писању специјализованог портала "Спортандо" могао да заузме Брендон Пол (27 година, 193 цм), бивши члан Сан Антонио Спурса.

Пол је бек шутер и потпуно је други профил играча у односу на Крафта, чији основни квалитет је дефанзива.

Он је пре две сезоне у дресу Ефеса бележио 8,6 поена за 17 минута по утакмици, док је за Сан Антонио наступио на 64 меча НБА сезоне 2017/18 и имао просек од 2,3 поена за девет минута.

"Спортандо" наводи да ће Будућност у трци за њим морати да победи неименоване кинеске клубове.

Актуелном шампиону АБА у недељу од 19.00 следи дерби регионалног такмичења против Цедевите, а потом ће у 5. колу Евролиге дочекати Панатинаикос.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар