Једини Звездин добитак са Острва - Дејан Јовељић!

Млади нападач показао да са обе руке куца на врата прве поставе сениорског тима.

Фудбал 25.10.2018 | 19:50
Једини Звездин добитак са Острва - Дејан Јовељић!
Ливерпул – Црвена звезда 6:1. То је резултат двомеча између енглеског и српског великана, пошто су пре сениорског тима копља укрстили и омладинци. Црвено-бели су били више него конкуретни и пропустили прилику да освоје три бода.

Пали су у финишу (1:2), али је дуел младих тимова обележила још једна сјајна партија Дејана Јовељића. Врхунском реакцијом, када је сјајано примио дуго лопту, а потом извршио егзекуцију, млади нападач је стигао до трећег поготка у Лиги шампиона за младе.

Потврдио је да је велики капитал и да са обе руке куца на врата сениорског тима. Јесте и даље то у питању „дечији фудбал“, али Јовељић је у судару са младим Редсима подебљао одличне овосезонске бројке. Дао је три гола за омладинце на међународној сцени, исто толико и у Суперлиги. Рекло би се да је био једини Звездин добитак у граду Битлса.

„Ко зна који пут примили смо гол из прекида, имали смо све у рукама, прво место на табели Ц групе... На нашу жалост, нисмо успели да издржимо после вођства. Остаје да учимо из пораза, идемо даље, не преостаје нам ништа друго. Ово је била сјајна школа за нас. Ливерпул има фантастичан тим, са одличним тренинг кампом“, поручио је после меча са Ливерпулом Дејан Јовељић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар