Jedini Zvezdin dobitak sa Ostrva - Dejan Joveljić!

Mladi napadač pokazao da sa obe ruke kuca na vrata prve postave seniorskog tima.

Fudbal 25.10.2018 | 19:50
Jedini Zvezdin dobitak sa Ostrva - Dejan Joveljić!
Liverpul – Crvena zvezda 6:1. To je rezultat dvomeča između engleskog i srpskog velikana, pošto su pre seniorskog tima koplja ukrstili i omladinci. Crveno-beli su bili više nego konkuretni i propustili priliku da osvoje tri boda.

Pali su u finišu (1:2), ali je duel mladih timova obeležila još jedna sjajna partija Dejana Joveljića. Vrhunskom reakcijom, kada je sjajano primio dugo loptu, a potom izvršio egzekuciju, mladi napadač je stigao do trećeg pogotka u Ligi šampiona za mlade.

Potvrdio je da je veliki kapital i da sa obe ruke kuca na vrata seniorskog tima. Jeste i dalje to u pitanju „dečiji fudbal“, ali Joveljić je u sudaru sa mladim Redsima podebljao odlične ovosezonske brojke. Dao je tri gola za omladince na međunarodnoj sceni, isto toliko i u Superligi. Reklo bi se da je bio jedini Zvezdin dobitak u gradu Bitlsa.

„Ko zna koji put primili smo gol iz prekida, imali smo sve u rukama, prvo mesto na tabeli C grupe... Na našu žalost, nismo uspeli da izdržimo posle vođstva. Ostaje da učimo iz poraza, idemo dalje, ne preostaje nam ništa drugo. Ovo je bila sjajna škola za nas. Liverpul ima fantastičan tim, sa odličnim trening kampom“, poručio je posle meča sa Liverpulom Dejan Joveljić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar