Одржана радионица за правилно вјежбање

Иако су годинама у теретани И фитнес центрима, дешава се да тијело престаје да реагује на одређене типове вјежби И стагнира, промјена тренинга, врсте вјежби као И правилно извођење биле су неке од тема радионице одржане у Бијељини. Циљ је био едукација вјежбача И мотивисање за вјежбање, каже тренер Бранко Бабаљ.

Здравље 22.10.2018 | 15:47
Одржана радионица за правилно вјежбање
За неке је вјежбање начин живота, за неке начин да постигну бољи изглед, а за неке предуслов здравља. Било којој групи припадали важно је вјежбе изводити правилно И квалитетно, као И схватити када промијенити врсте вјежби И унијети новине у свакодневне тренинге како не би постали монотони И како бисте добијали боље резултате. Ово је био један од мотива за организовање радионице Басиц Транинг фор лифе.

Иако су И сами свјесни да без напорног рада нема правих резултата, моноги се данас ослањају на резултате приказане на друштвеним мрежама, који нису увијек реални.

Поред великог броја присутних чланова из Бијељине присуствовали су И тренери из Тузле И Модриче, као И Огњен Јовановић из Лознице који је вршио И теоретско практичне демонстрације.


БН ТВ
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар