Održana radionica za pravilno vježbanje

Iako su godinama u teretani I fitnes centrima, dešava se da tijelo prestaje da reaguje na određene tipove vježbi I stagnira, promjena treninga, vrste vježbi kao I pravilno izvođenje bile su neke od tema radionice održane u Bijeljini. Cilj je bio edukacija vježbača I motivisanje za vježbanje, kaže trener Branko Babalj.

Zdravlje 22.10.2018 | 15:47
Održana radionica za pravilno vježbanje
Za neke je vježbanje način života, za neke način da postignu bolji izgled, a za neke preduslov zdravlja. Bilo kojoj grupi pripadali važno je vježbe izvoditi pravilno I kvalitetno, kao I shvatiti kada promijeniti vrste vježbi I unijeti novine u svakodnevne treninge kako ne bi postali monotoni I kako biste dobijali bolje rezultate. Ovo je bio jedan od motiva za organizovanje radionice Basic Traning for life.

Iako su I sami svjesni da bez napornog rada nema pravih rezultata, monogi se danas oslanjaju na rezultate prikazane na društvenim mrežama, koji nisu uvijek realni.

Pored velikog broja prisutnih članova iz Bijeljine prisustvovali su I treneri iz Tuzle I Modriče, kao I Ognjen Jovanović iz Loznice koji je vršio I teoretsko praktične demonstracije.


BN TV
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar