Аутобус ударио у бандеру

Тешка саобраћајна незгода догодила се рано јутрос у Београду, на кружном току Славија , када се аутобус градског превоза закуцао у бандеру. Према првим информацијама повређен је возач (65), који је превезен у Ургентни центар.

Србија 20.10.2018 | 08:18
Аутобус ударио у бандеру
Према незваничним информацијама реч је о аутобусу ноћног превоза, а незгода се догодила у раним јутарњим часовима. Срећом, нико од путника није повређен.

Међутим, приликом судара дошло је до оштећења једне од бандера на кружном току и нанета је велика материјална штета, због чега ће трамвајски и тролејбуски саобраћај данас бити укинут.

Уместо тога, суграђанима ће на располагању бити аутобуси који ће носити ознаке трамваја и трола.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ВОЗАЦ

20.10.2018 06:25

СВУГДЈЕ КОД НАС ВОЗАЦИ АУТОБУСА 65 ГОДИНА И ВИСЕ ИЛИ ТЕК ПОЛОЗИЛИ МЛАДИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

20.10.2018 06:27

ВОЗАЦ САМ КАМИОНА У МЕДЈУНАРОДНОМ ТРАНСПОРТУ И НИКО ТЕ НА ПУТУ НЕ УГРОЗИ ТОЛИКО ПУТА КОЛИКО АУТОБУСИ, ВОЗЕ ДЈЕЦА ИЛИ СТАРЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иринија живљења

20.10.2018 06:56

Човјек старости 65 година вози бус пун путника, то је већ пензионер, ризичан посао. Све је више старих и неспособних за воланима, а како вријеме одмиче, остаћемо без занатлија, свих усмјерења. Власти причају шупље приче, хвале неки пораст производње и плата,живот све скупљи, неиздрживији, а народ масовно одлази. Кад ће једном "стварно" прогледати и искрено констатовати реално стање живота?

ОДГОВОРИТЕ