Autobus udario u banderu

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros u Beogradu, na kružnom toku Slavija , kada se autobus gradskog prevoza zakucao u banderu. Prema prvim informacijama povređen je vozač (65), koji je prevezen u Urgentni centar.

Srbija 20.10.2018 | 08:18
Autobus udario u banderu
Prema nezvaničnim informacijama reč je o autobusu noćnog prevoza, a nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim časovima. Srećom, niko od putnika nije povređen.

Međutim, prilikom sudara došlo je do oštećenja jedne od bandera na kružnom toku i naneta je velika materijalna šteta, zbog čega će tramvajski i trolejbuski saobraćaj danas biti ukinut.

Umesto toga, sugrađanima će na raspolaganju biti autobusi koji će nositi oznake tramvaja i trola.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

VOZAC

20.10.2018 06:25

SVUGDJE KOD NAS VOZACI AUTOBUSA 65 GODINA I VISE ILI TEK POLOZILI MLADICI

ODGOVORITE
Name

BVS

20.10.2018 06:27

VOZAC SAM KAMIONA U MEDJUNARODNOM TRANSPORTU I NIKO TE NA PUTU NE UGROZI TOLIKO PUTA KOLIKO AUTOBUSI, VOZE DJECA ILI STARCI.

ODGOVORITE
Name

Irinija življenja

20.10.2018 06:56

Čovjek starosti 65 godina vozi bus pun putnika, to je već penzioner, rizičan posao. Sve je više starih i nesposobnih za volanima, a kako vrijeme odmiče, ostaćemo bez zanatlija, svih usmjerenja. Vlasti pričaju šuplje priče, hvale neki porast proizvodnje i plata,život sve skuplji, neizdrživiji, a narod masovno odlazi. Kad će jednom "stvarno" progledati i iskreno konstatovati realno stanje života?

ODGOVORITE