Миловановић убијен шрафцигером

Још један крвави обрачун у Бањалуци. Убијен је Бојан Миловановић из Козарске Дубице. Полиција ухапсила два лица.  У обрачуну један од осумњичених је наводно шрафцигером насрнуо на Миловановића. Убо га је два пута, а кобан је био убод у главу, усљед чега је Миловановић на мјесту остао мртав.

Република Српска 18.10.2018 | 16:04
Миловановић убијен шрафцигером
Бојан Миловановић из Козарске Дубице претучен је на смрт у обрачуну који се ноћас у 03:15 часа догодио у Улици Николе Пашића.

Припадници ПУ Бањалука јутрос су ухапсили двије особе због сумње да су ноћас у том обрачуну убили Миловановића.

Како сазнајемо ухапшени су 28-годишњи Горан Билчар из Трна и 27-годишњи Марко Михајловић из Бањалуке.

Истрагу води Окружно јавно тужилаштво, из кога су нам потврдили да је од последица задобијених повреда у физичком сукобу преминуо 29-годишњи Бојан Миловановић.

„Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјесе као и вјештачења ради утврђивања свих околности догађаја, а наложена је и обдукција беживотног тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске. Истрага у вези са горе поменутим догађајем је у току.“ , наводи се у саопштењу Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци.

На мјесту убиства примјетни су трагови крви.

Како незванично сазнајемо убиству је претходио сукоб двије групе младића. Са једне стране је било пет, а са друге два младића, од којих је један био Миловановић.

Према незваничним информацијама, први резултати истраге указују да је убијени Миловановић с друштвом био у ноћном проводу, а након тога су свратили у пекару да нешто поједу.

Ту су се истовремено затекли осумњичени Билчар и Михајловић. Њима је наводно засметало то што су Миловановић и његов пријатељ пјевушили испред пекаре, па су почели да им добацују.

Након краћег вербалног сукоба једна од група је сјела у аутомобил, да би друга кренула за њима и зауставили су се у близини оближњег парка.

У обрачуну један од осумњичених је наводно шрафцигером насрнуо на Миловановића. Убо га је два пута, а кобан је био убод у главу, усљед чега је Миловановић на мјесту остао мртав.

Миловановић је радио као ДЈ у једном ноћном клубу у Козарској Дубици, а био је запослен и као обезбјеђење у једној банци.



БН ТВ

Коментари / 84

Оставите коментар
Name

Страсно

18.10.2018 14:11

Има ли краја или је ово само поцетак будуцег зла ? За ситницу одлуцили цовјека. Ко це сад од политицара отици у Дубицу да изјави сауцесце родитељима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

18.10.2018 14:47

ЛУКАЧУ ОГЛАСИ СЕ .БЕЗБЈЕДНОСТ НАШЕ ДЈЕЦЕ ЈЕ ОПАСНО УГРОЖЕНА .ЛУКАЧУ ШТА ТИ СЕ ДОГАЂА У ГРАДУ.ЗЛОТВОРИ МОГУ УБИЈАТИ КАДА ЗНАЈУ ДА НЕЋЕ БИТИ КАЖЊЕНИ ЈЕР БАЊА ЛУКА ПОСТАЈЕ ГРАД ОПАСАН ПО ЖИВОТ.

Name

ффф

18.10.2018 15:02

Не постоје адекватне казне, судство, све се може поткупити, не зиви се од постеног рада, него се фура болесна фурка и све је уносније него постен рад и то доводи до овога.

Name

Калигула

18.10.2018 15:15

Стоку вјесати.

Name

јана

18.10.2018 15:16

За Мк, Лукач се огласио:момак појео бурек потукао се,Каран утврдио да има алкохола и јефтиног ЛСД-иа.Још да Баја оде на сучешће.Тешко нама.Ако су ови у роду са неким од режима ништа од казне неко ће одробијати за њих или ће за Радинковићем.

Name

075

18.10.2018 15:56

Жао ми је дјеце која губе животе за ситнице, породица основа сваког друштва је урушена или срушена код већине! Када читам вијести из Бања Луке или из Сарајева, Тузла ми дође као рај на планети Земљи!

Name

МА Каква дјеца

18.10.2018 16:20

Докони клипани од квази 30 година који ноцу блеје по граду нису дјеца...пунољетни су одавно....овакве ствари се десавају сваки секунд свугдје у свијету и немају везе са политиком....цуј ко це од политицара изјављивати сауцесце....па ко да је неко одговоран за понасање пунољетних људи....овим клипанима треба увести обавезан војни рок једно 5 година да се направе људи....јер породице а ни друство нису у стању да се носе са свепристуним хулиганством.

Name

Ре

18.10.2018 16:56

Обавезан војни рок, на нацин да се исти слузи најмање 200 км од мјеста зивљења,да нема одсуства првих 6 мјесеци, да се уведе дрил и друге методе преваспитавања,да концепт обуке буде усмјерен не на обуку руковања орузјем (само основе,40дана),вец на друствено користан и материјално исплатив рад у циљу обнове инфраструктуре,путева,корита ријека,цисцења природних богатстава,уз строго контролисано и минимално улагање у квалитет униформи,обуце,са добром,природном и опстепознатом војницком храном,без могуцности уносења мобилних уредјаја у војне објекте,а самим тим и користења истих.

Name

Да, страсно

18.10.2018 17:08

По томе сто стављате три тацке након сваке реценице видим да сте за окупаторски резим. Због вас који крадете и не радите свој посао како треба људе убијају на сваком кораку. Нисте се образовали (у било ком смислу), нисте продуховљени и не схватате ствари. Прије само пар дана сам стајала на том истом мјесту и не могу да схватим да је ноцас ту неко убијен. Данас сам видјела своју мајку након много времена како плаце, за тим децком и за свом овом дјецом која су присиљена да одлазе. Цак ми и ви који подрзавате господина неки казете последњих дана: "сине, немој се врацати овде никад." Осјецам се као да смо Јевреји 2. свјетском рату. Потпуно смо непозељни у свом граду и у својој дрзави. Теско нама!!

Name

Калабиц Н

18.10.2018 17:40

Миран град одлицан за зивот...

Name

Одговор Свима

18.10.2018 19:00

Браво за породицу Додик која нам је направила град. Браво за породицу Додик која дрзи све познат клубове и локале по БЛ. Браво за породицу Додик која је из лијевца поља умјесто купус и кромпир донијела Кокаин, ЛСД , корупцију и криминал. Ова два ухапсена малоумника само опонасају бахатост породице Додик. Вицо Зељковиц плаца и стити такве малоумне батинасе. Не казем да су ова двојица на његово платом списку Али су се момци мозда хтјели доказаити да би упали у екипу. Јос једном се захваљујем породици Додик сто це нам довести и једног пропалог филмског резисера . То нам је само фалило. Па послије свих хвалоспијева за горе поменуту породицу зелим да се захвалим својим суградјанима који су поново својим гласовима довели ову дебилну породицу у БЛ. Истовремено велико хвала мојим суградјанима који су ме потпуно разувјерили у мом размисљања да се икад вратим у БиХ. Поред овога свега зелим да изразим неизмјерно постовање људима који су окупљени око Групе Правда за Давида доказали да Ипак има доста паметних људи ,породици настрадалог младица изразавам неизмјерно сауцесце. Ви господо који не Видите у цему је проблем односно ви који тразите рјесење у слузењу војног рока или пак осудјујете родитеље који наводно немају времена за своју дјецу због неимастине ви останите ту немојте нигдје ици одатле јер бисте својим мјесањем медју нормален људе довели до заразе немјерљивих размјера. Поздрав добрим људима и јос једном сауцесце породици настрадалог.

Name

мк

18.10.2018 19:44

Само ти савјетуј и васпитавај своју дјецу ,као и сви други и бице мање проблема.Ни 100 Лукаца и Супермена неце моци зауставити оне који су погресно васпитани.

Name

ре

18.10.2018 20:02

О каквој дјеци ви пишете ? Момку 30 година;а ови што га убише која година млађи. Послије 18-те ниси више дијете,схватите то људи.Ја сам са 18 служио војску ! ! ! Сад са 30 дијете. Какав дебилизам,зато нам и јесте овако.

Name

Миливоје

18.10.2018 20:27

Ако се уопште може рећи шта добро а то је да је полиција ухватила учеснике у тучи у којој је изгубио живот овај несрећни младић. Надам се да ће тужилаштво да одради посао коректно. Не дај Боже да се повежу судска и адвокатска мафија. Боримо се за правду.

Name

Ре Одговор свимна

18.10.2018 20:32

Свака цаст на коментару, свака ријец на мјесту

Name

Ад

18.10.2018 14:12

Чуј свратили у пекару да нешто поједу .Кажу бјежи из земље у којој је пекара сваких двадесет метара,то је гола биједа и ту се само крух једе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брасњар

18.10.2018 19:47

Ваљда ХЉЕБ ,нас насусни је основ зивљења.

Name

ре

19.10.2018 05:20

Нација се храни пецивом, нигдје ресторана. Чак нисмо довољно богати да пицу поједемо.

Name

xy

18.10.2018 14:13

И наравно...суцут породици погинулог...размислите мало прије него сто кренете у неке лудјацке ствари...попут ових младица...унусти се један млад зивот...зато сто је пјевусио...Бозе драги...ста је у тим главама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

18.10.2018 14:48

ЛУКАЧЕВ КОКАИН

Name

ПЕРКЕ

18.10.2018 14:21

Где се то излази уопште сриједом у ноћни провод? Ја кад сам излазио прије двадесетак година ишло се у град само петком и суботом,евентуално четвртком у Мусиц Халл који је тад био резервисан само за рају са мејдана. Сад сваку ноћ ради неки клуб. Катастрофа,зао ми је момка! Саучешће Породици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

18.10.2018 15:01

То док је Бања Лука била селендра сад су направили град од ње. Суцут породици

Name

Цивилизација

18.10.2018 16:20

Ограничити под хитно рад кафића и клубова до поноћи, а не до ране зоре како раде поједини клубови

Name

Миле

18.10.2018 14:21

Треба стати у крај тој насилничкој банди превршило је сваку мјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука 87’

18.10.2018 14:28

Родјени сам Бањалуцанин, крецем се по граду од 7.разреда основне сколе.. никад висе безмозгаса и насилника није ходало градом... као нација срљамо у теску, па цак и безизлазну менталну пропаст... ограниценост људи је све висе изразена, долазе генерације младих људи из породица које су задњих 15-так година заокупљене константним зивотним проблемима презивљавања, па дјеца из таквих породица нису могла имати адекватну посвеценост родитеља сазријевању и одрастању.. тако да су у дефекту кад је здрав резон у питању... а таквих је превилик број код нас у односу на број становника... и сад видимо резултат свега, који се тек јавља у овквим слуцајевима да је у пристизању...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пабло

18.10.2018 14:43

Ово је још добро, не смијем ни замислити како ће бити за 10-15 година.

Name

Ре

18.10.2018 15:37

Сто је пјевусио а није " из града" . Јадно дијете.

Name

Бањалука 87’

18.10.2018 16:37

Не дај Бозе никоме... био из града или не био, нема то везе... Ови монструми су срамота Српске нације, а тако су исто и огледало менталног стања исте те нације.. Морамо се господо помирити са тим да смо заостали у сваком погледу, и да смо ми као цјелокупно друство једини одговорни за то. Има доста нормалних и савјесних људи, али свако мисли да је довољно да гледа свога посла и да га мимоилази свака врста друствене одговорности.. јер има својих проблема с којима једва излази на крај. Једно вуце друго.. а зло не спава, искористава ситуацију.

Name

Тако је

18.10.2018 17:58

Заостали смо, јесмо него шта! Све си у праву. Не знам који ђаво је био и са нашим родитељима, ево знам тачно какви су били, тукло се за све и свашта, нас су тукли, мада је било и оних који нису тукли своју дјецу. Али ја знам да смо оно што смо добили од њих попут неког наслеђа, боље речено све је ово посљедица коју не можеш поправити. Узрок треба размотрити, али искрено, да буде истинито, све што је лажно не вриједи. Ово су нечија дјеца, сад ће бити стотину прича, а истина је да су се потукли, бранили један од другог. Зашто се мора овако пркосити, изазивати једни друге, овако тући, да крв потече, жалост божја, а сад нема назад ни за једног нити другог. Штета!!!

Name

Бањалука87

18.10.2018 19:50

Све си у праву.Слозицемо се ако мислис да је све то донио запад коме ,неки,надобудни политицари хрле.Мали смо да би се супроставили глобалној катаклизми.Насе је ,васпитавати дјецу,а то моземо сигурно.

Name

Последњи кинески цар

19.10.2018 05:25

Слажем се са свима Вама, али је јако тешко васпитавати дјецу. Можеш им говорити буквално шта хоћеш /наравно оно што је исправно/, али чим напусте кућни праг све им вани говори другачије. Или чим упале ТВ или компјутер наилазе на нешто што је у супротности са оним што им као добронамјерни родитељ причаш. На крају остаје на њима, да они сами разлуче шта је добро а шта није. Већина их оде у контра смјеру. Етика, тј.морал је на најнижим могућим гранама од када сам постао свјестан и од када сам почео памтити. Све вриједности друштва и породице као основе за добро друштво су срозане до дна. Оно што се некад' цијенило као вриједност данас је под ногама неког' новог "савременог друштва" јер су нас преплавиле "модерне западне вриједности". Уз породицу у васпитању најмлађих велику улога има школа и образовање које се тамо добије. Не треба ићи даље, погледајте само какве су нам данас школе и наставни кадар /част изузецима/ и биће Вам све јасно. Из школе нам излазе необразоване генерације. И што је најгоре без основног и елементарног знања,да се не прича да ли знају оно за што су се школовали. Велику већину њих,а и њихових родитеља то не брине, јер увијек има неки "приватни факултет" гдје се то образовање брзо може "научити и купити". Да не дужим, у тешким смо говнима и нисам сигуран да ћемо се ускоро из њих ишчупати, јер нико не жели системски да крене у рјешавање проблема.

Name

Милан

18.10.2018 14:28

Без коментара, страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само истина

18.10.2018 14:41

У БН прије мјесец и нешто побили се Делије и Гробари, резултат један мртав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

18.10.2018 15:37

сад кад кренем у555 бл.морам имати обеубедјење

Name

Сјетим се

18.10.2018 17:59

И тога се сјетим, ужас. Затровани мозгови и њихове идеје носе смрт нечијој дјеци.

Name

За истину

19.10.2018 10:04

Јел делија или гробар.

Name

007

18.10.2018 14:43

Док год лезе по 3-4 године, убијаће и даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

18.10.2018 15:04

Ма да леже,већ други ко фол леже за њих као Радинковић.

Name

јајајаја

18.10.2018 15:01

Честитке полицији на успјешном, брзом и ефикасном хапшењу убица. Једног од њих познајем, иq 50, вјерујем да и оатали немају више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеститај

18.10.2018 18:13

И питај кад це ухватити убице Давида Драгицевица?

Name

РЕАЛИСТА

18.10.2018 15:04

Пази он и колега насли да се туку са 5 људи??? Глумили ниндзе и стали да се туку умјесто да су ко свака памета особа позвали полицију кад су видјели да ови прате њихов аутомобил. Да неце сад опет бити да је и њега убила полиција РС јер је глумио саолинског мајстора кунг фуа???? Клосара је увијек било и увијек це их бити без обзира на то у каквој дрзави и систему зивјели али на нама остаје да не глумимо "јунацине" без мозга и тако настрадамо вец да знамо кад треба преци преко поноса па се повуци и позвати полицију јер је зивот вазнији од поноса. Изгубљени понос увијек моземо вратити али изгубљени зивот никад не моземо вратити!! Због цега је то овдје у затуцаној РС понос вазнији од властитог зивота????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марс стоко

18.10.2018 15:13

Стоко

Name

РЕАЛИСТА-РЕТАРДИСТА

18.10.2018 15:20

Који си ти ретардино. Нису се они тукли са пет људи вец су их напали тих пет људи а то је огромна разлика. Ниси ти релиста вец једна ретардна особа која сигурно стоји на страни полиције због које се све ово и десава.

Name

РЕАЛИСТА

18.10.2018 16:11

Молио би да ми дате аргументе на основу којих сам ја то "стока" на страни полиције само зато сто сам изнео цињенице?? Јел у тексту фину писе да су он и колега од пекаре кренули аутомобилом а не вјерујем да је било супротно гдје би њих двоје пратили ону петорицу клосара? Јел писе и да су онда стали код парка јер су их ови клосари пратили својим аутомобилом?? Сто су он и колега зауставили своје возило и изасли из њега знајуци да их прате клосари који само зеле да их пребију и угрозе им зивоте? Засто он и колега нису позвали полицију истог трена кад су сјели у свој аутомобил код те пекаре?? Засто су се уопсте заустављали код парка ако нису зељели да уцествују у физицком обрацуну???? Засто су уопсте одговарали на прозивке које су им ови клосари упутили код пекаре умјесто да су се одмах удаљили са тог мјеста??? Засто су он и колега уопсте стали код те пекаре кад су видјели да се у њеној близини налази група клосара? Зар свима нама барем једном у зивоту неко са улице није упутио неку прозивку а да смо били довољно интелигентни да хладне главе избјегнемо сукоб без обазирања на прозивке које су нам упуцене?? Ја сам овдје само изнео цињенице а ви само нападате без да изнесте аргументе на основу којих нисам у праву. И понављам да је клосара увијек било и увијек це их бити бас као сто ни једна полиција на овом свијету не мозе дати 100% сигурносне услове на сваком цоску сваке улице јер је наса властита сигурност прије свега наса властита одговорност и требамо се одговорно односити према насим зивотима тако сто цемо избјегавати сукобе, обавјестити полицију и нецемо заустављати насе возило када видимо да нас прате манијаци него цемо се са њим упутити према најблизој станици полиције или некој другој особи или групи људи која нам мозе помоци. Пријатно вам веце господо.

Name

Стани мало

18.10.2018 18:09

Па људи драги, он је био у тој скупини од 5 момака и кренули на ту двојицу са слике. Тукли се, бранили се једни од других, кобан је био убод, откуд знате како су се млатили. Жалост божја, ово су само посљедице наших покварени живота овдје. Ово је оно што нам је остало, да се поубијамо и размишљамо ко је крив! Нема ово везе са Давидом, над Давидом је учињено монструозног зло које и дан данас није кажњено! Дајте учите дјецу да пружају љубав, суосјећање, а не да се туку и убијају гдје стигну. Сад се свађате, трошите вријеме узалуд.

Name

Ре

18.10.2018 19:31

Пренијело их мало или је лоса роба била. Савјет. Мијењате дилере.

Name

Нескооо

18.10.2018 19:36

Који си ти коњ

Name

За РЕАЛИСТ

18.10.2018 20:36

свака ти част за коментар види се да размишљаш позитивно са главом а ови сељаци што те ружно називају не обазири се на то..сељак остаје сељак...ништа друго не знају осим вулгарности...и ја сам истог мишљења као и твој коментар..Поздрав...ТАТЈАНА

Name

Неки дан

18.10.2018 22:22

Неки дан пролази крај мене циганка и ја наравно по обицају не гледам је у оци и само је искулирам.Правим се да је не видим и не цујем, а она це мени:"Види ова је глува!!"Не треба обрацати пазњу на добацивања!!!Данас не знас да ли тај сто добацује да ли је овакав или онакав тако са је најбоље правити се глув на добацивања.

Name

Ре

18.10.2018 23:42

РЕАЛИСТА и ТАТЈАНА јел' се ви то спрдате мозда? Ста ако цовјек није у прилици да зове полицију, како онда да одбрани свој зивот? Исту ону полицију која це сутра изаци на увидјај, јер им се данас није дало или је била недеља? Хало малоумници цовјек је убио лика срафцигером и то вам је сасвим ОК, као у фазону сто се к*рцио!? Нисам сигуран да л' сте за затвора или психијатрије. У сваком слуцају туга, каквих све људи има...

Name

за РЕАЛИСТ

19.10.2018 05:24

е, Моја Татјана, ста то написа и како?

Name

За стани мало

19.10.2018 06:18

какве ти глупости баљезгаш, убијени Бојан није био у скупини од њих 5, него сам с другом, а њих а ова двојица убица су били у скупини њих 5, прије таквих изјава се информиши

Name

xxx

18.10.2018 15:12

Један млади живот је угашен, два исто тако, ови што су убили..И троје их мање у друштву...Расипамо се, убијамо због кифле или погрешне пјесмице...паркинг мјеста. Станари су кажу видјели? У пола три ујутро? Па ваљда се спава у то доба а пекаре раде до 16х. И сад ће ови електрична столица, уби стоку итд..Не, није само до убица..и они су требали у ово доба спавати као и убијени младић. И не би се десило....Али апотеке, коцкарнице, пекаре 24/24 то је слика друштва. Покој души младићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правило

18.10.2018 15:52

У 23:00 у кревет У 7:00 на послу и нема фрке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

18.10.2018 16:15

Ста реце Кустурица? Бице да је од града направио селендру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.10.2018 19:28

Касабу

Name

Херцеговац

18.10.2018 16:43

Докле це "багра" бити на слободи? Докле це нам се улицама кретати овакви дегенерици? Докле цемо страховати? Одмах! ове дебиле казнити! ДОЗИВОТНА РОБИЈА УБОЈИЦЕ БАГРО СТОКО Абортус за вас, да се на вријеме знало какви цете идиоти бити! дебиле у затвор Бојане покој ти дуси!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

18.10.2018 19:04

ако су гласали за снсд добиће пар мјесеци затвора

Name

Мммм

18.10.2018 22:14

Застоо судити неком кога не познајес???? Засто називати монструмима? Момци су из нормалних породица, запослени вриједни културни. Нико од нас не зна прави разлог туце, а да су исли са циљем да убију неког, па засто бих??? Ово се мозе сутра сваком од нас десити. Подрзавам казну, момак је убијен, њега висе нема! Али називате момке коју су осудјени наркоманима клосарима монструмима је претјеривање! Ко смо ми да судимо? Ово писем из разлога јер осудјене момке познајем и нико никада није имао лосу ријец за њих. Један млади зивот је угасен. Два млада зивота унистена. Унистени зивоти све три породице. Само они знају како им је. Опет казем момке познајем и подрзавам казну, али да су НАРКОМАНИ, КЛОСАРИ МОНСТРУМИ су претеске ријеци за људе које не познајете

Name

ре Херцеговац

19.10.2018 05:28

Наравно, жестоко казнити багру па се нико вис енеце усудити ни због цега да напада некога , поготово не тако да му угрози живот. Овдје су неки кренули са прицама да је погресно бити вани у то доба и сл. Јесте, али је најгоре убити некога. Зато , драконскекеазне па це сви размисљати о томе. Код нас је велики проблем сто медији не прате колико убице лезе у затвору, ко их ослобађа и како.

Name

РЕ МММ

19.10.2018 09:38

кажеш сваком се може ето десити да неког убада шрафцигером у главу??? Брате мани се моралисања, са оваквим глупостима не иде ти најбоље.

Name

истина

18.10.2018 18:07

лукац крив додик и остали људи маните се глупости родитељи криви требају мало висе времена да посвете деци а поготово у тим њиховим годинама да разговарају о свему али све је преце него деца и кад се деси овако несто све су други криви

ОДГОВОРИТЕ
Name

За истину

18.10.2018 19:42

Далеко си ти од ИСТИНЕ.Васпитај ти своју дјецу ако је имас,а сумњам да их фино васпитавас,кад си у стању бранити људе на цијим је рукама крв тудје дјеце.Јован,Никола,Давид,Бојан -поцивајте у миру,дусе насе.

Name

Истина

18.10.2018 20:06

Слажем се данас дјецу васпитаје интернет док мајке и очеви четаји по ФБ а онда куку,сви би да буду умјетници,пјевачи да живе лагодно и лијепо без рада и труда

Name

Градски

18.10.2018 18:40

Овај љобер са сарафцигером из Грахова јаро и зиви доле у Додиковом Трну.И он це некоме да показује понасање.Мени је само зао сто ја нисам налетио на овог магарца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сила

18.10.2018 19:09

Ови ретардирани људи, убице, приклонили се власти јер им годи сила и одговара њиховом менталном склопу. Поново им је овај народ дао мандат да се баше и убијају. Овдје је горе него у паклу. Сад ће јопш и да облате Бојана као и Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

18.10.2018 19:13

Пуно Вас волим, пратим Ваше текстове, чланке подржавам, али чујем да је Миловановић био у групи од пет младића. Ако можете провјерите то. Момци су се потукли, побили, наша туга и жалост се изразила у катастрофалним посљедицама да се омладина туче, бије овако стравично.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам неправду и безакоње

18.10.2018 19:45

Искрено саучешће породици још једног убијеног младића,који је настрадао зато што је закон благ према насилницима,за убиство убица добије годину,две,прогласе га неурацунљивог,и ништа,Овај момак којег су убили ,је био момак за примјер,спортиста,тако кажу,посто сте навели да је радио као обезбједјење у банци,значи да није имао никавих прексајних ни кривицних пријава,ТУГА,Драги Тито гдје је народна милиција,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михо

18.10.2018 20:15

Ја сам раније предлагао да 20-30 полицајаца крстари Бањалуком, пјешке, на бициклима, у аутомобилима... Сад имам питање и молим да ми неко од вас одговори: да ли би помогло да је то вече у граду "шетало" нпр. 50 финих полицајаца? На том потезу би сигурно наишла њих четворица или више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

18.10.2018 21:10

ЗНАТЕ ШТА РАДЕ ОВИ ИЗ ПОЛИЦИЈЕ , СЈЕДЕ У КОЛИМА ПО БАЊАЛУЧКИМ ПАРКИНЗИМА И ГАЊАЈУ ОНЕ КОЈИ ВОДЕ ЉУБАВ У КОЛИМА, СНИМАЈУ , ТО ИМ ЈЕ ВРХУНСКИ ЗАДАТАК .

Name

ре ре

18.10.2018 21:48

ма сад гањају и воајере, вјеројатно су и то државни непријатељи, које ли комедије од МУП-а, чиме се они баве, лудило

Name

Тачно

19.10.2018 05:24

Све је тачно, по дану све врви од полиције а ноћу нигдје ни једног????

Name

ЈЕДАН У НИЗУ

18.10.2018 20:33

ОВО СУ ПЛОДОВИ НАШЕ ВЛАСТИ, КОЈУ БИРА НАРОД. БРАВО НАРОДЕ, ПОГОТОВО ВИ КОЈИ БИ И КРВ ДАЛИ , САМО ДА МИЛОРАД ДОДИК И ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ ОСТАНУ У ВРХУ ВЛАСТИ. БРАВО !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМИ СЕБЕ САХРАЊУЈЕМО

18.10.2018 21:46

Ја мислим, ма сигуран сам, да се ни једна честит, рационалан човјек - коме разум није помућен, не може добро осјећати у овој Републици Српској, на сва ова догађања која су изразито негативна и доминирају најширом социјалном сфером. Лоповска власт, институције под директивом те власти, народ у најширем смислу тотално неадекватних рекација, готово и да их нема. Укратко зло на макро плану које се рефлектује као такво и на микро сфери, па онда имамо мало, мало убиства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полиција

19.10.2018 03:51

А полиција тог дана спроводила акцију на улицама,на сваком цоску по један и заустављају и казњавају возаце за најмању ситницу да Доди напуне будзет! За 2 године у Љубљани полицајца преко дана само по позиву видис, а ноцу су на сваком цоску и крузе по граду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАТЈАНА

20.10.2018 14:23

Ајде не лажи...живим 15 год у Љубљани ако је познаш онда знаш гдје је Љубљана - Вич и гдје се налази дискотека под називом Циркус..нигдје једнога полицајца а ни патроле нема да прође или да се провоза а сваку вече се дешавају свакаква ср..а...живим у згради поред гдје је тај објекат отворен све дане у тједну и све видим и чујем...тако да непиши лажи и не шири лажне информације...поз из Љубљане

Name

Архандјело

19.10.2018 03:56

Узас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

19.10.2018 04:14

Туга до неба и посрнуце једног друства . Па зар је дотле досло да у том друству један појединац забија срафцигер другом појединцу у главу. Тузно и претузно . Моје сауцесце родитељима убијеног младица. Не могу а да и у овој трагедији не споменем Давида. Похвале полицији јер су у року од пар сати ухапсили убице . Знаци , веома су професионални сем у слуцајевима кад сами организују убиство .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

19.10.2018 05:12

Безбједносна ситуација у бл је стабилна и под контролом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвијета

19.10.2018 05:33

Увести слузење војске да се омладина дисциплинује. Види се по овим десавањима да скола и породица у неким слуцајевима нису довољни а цесто страдају особе које нису нити конфликтне, нити агресивне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зора

19.10.2018 06:27

Ста су политицари криви? Криви су родитељи сто нису васпитали те мајмуне! Ја бих родитеље довела на трг и јавно повјесала убице пред њима! Нека само не прицају како родитељи немају времена за дјецу, како пуно раде,теско зиве,бла,бла,бла...,а дјеци ували неке насилне игрице да их се ријесис, јер,забога,морас да видис ста има ново на фејсбуку и да посаљес неком селфи! Теско се зивјело и сиротињски прије педесет и висе година и имало по десеторо дјеце, па нико никог није убијао срафцигером! Полиција их је требала на лицу мјеста побити, а не на судјење, па годинама хранис манијака, а он се излезава у затвору и смисља ново убиство кад изадје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

19.10.2018 06:56

Треба се мало позавити Законом у коме лијепо пише до када треба да раде кафици. Тај Закон треба проводити, а ли не сви кафици су од тајкуна, па нико не кажњава кафане које раде до зоре. То нам уништи омладину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеградјанин

19.10.2018 10:35

Још једна тема о Додику ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

20.10.2018 10:47

Дај васпитајте дјецу и мање насиља родитељи у породици ста треба лукац да васпита мрцине које праве зло по градовима и није мого заврсити основну сколу а носи шафцигер кода је електрицар

ОДГОВОРИТЕ