ЛШ: Звезда почиње против Про Река!

Црвено-бели сазнали све противнике у Групи А Лиге шампиона.  Звезда добила Ференцварош и Брешу, први ривал Про Реко! Ватерполисти Црвене звезде добили су ривале у Лиги шампиона из квалификација, након што су Ференцварош и Бреша изборили групну фазу елитног такмичења.

Остали спортови 12.10.2018 | 11:30
ЛШ: Звезда почиње против Про Река!
Српски ватерполо шампион Партизан одустао је ове сезоне од учешћа у Лиги шампиона због недостатка финансијских средстава, недовољно конкурентне екипе и пре свега искуства од прошле сезоне. 

Место "парног ваљка" заузела је Црвена звезда.

Тим Дејана Савића сазнао је имена свих седам противника у елитном европском такмичењу и нема сумње да Звезду чека тежак задатак.

Може се рећи да је београдски тим остао и без среће приликом жреба, јер ће морати на мегдан Про Реку, Браселонети, Динаму из Москве, Егеру, Ференцварошу, Бреши и Стеауи.  С друге стране, избегао је врло јаке и квалитетне хрватске тимове.

Црвено-бели на почетку такмичења дочекују најтрофејнији европски клуб Про Реко, 17. октобра.

Ференцварош, српских репрезентативаца Николе Јакшића и Стефана Митровића, оправдао је улогу фаворита и у Грчкој победио Вуљагмени 12:7 за укупних 22:11, док је Бреша изгубила на гостовању шпанској Тераси 9:8, али прошла у Лигу шампиона захваљујући тријумфу у Италији 8:4.

У Групи Б су чак три хрватска клуба Јадран, Југ и Младост, затим Олимпијакос, Шпандау, Хановер, Спорт и Солнок.

На завршни турнир пласираће се по четири екипе из сваке групе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар