Чега се то плаши Шаћири и што не живи у Ливерпулу?!

Сад би би неко могао да пита - па како ће тек онда у Београд?!

Фудбал 12.10.2018 | 19:00
Чега се то плаши Шаћири и што не живи у Ливерпулу?!
Иако је утакмица Црвене звезде и Ливерпула у Београду доста далеко, претходних недеља доста се писало о томе и у нашој и у острвској штампи: да ли ће Ђердан Шаћири због добро познатих проблема путовати са екипом у Београд? Све оне ствари које немају пуно везе са фудбалом; потез Шаћирија и његових репрезентативних другова на Мундијалу у Русији; проблеми са навијачима због националистичких испада... 

Али нема нови првотимац Ливерпула проблем само са нашим навијачима. Додуше само потенцијални... Тамошњи таблоиди открили су да се момак пореклом са Косова још није доселио у Ливерпул, а врло вероватно и неће то учинити. Како озвештава Дејли мејл, Шаћири и даље живи у својој кући у Манчестеру, око 50 километара удаљеној од центра града за чији клуб игра.    

Намеће се логично питање: због чега је то тако?

"Да, истина је. И даље сам у Манчестеру, у кући у којој сам био док сам играо за Стоук. Да будем искрен, никада нисам изашао у град у Ливерпулу, осим када сам у хотелу са остатком тима. Саиграчи су ми рекли да није лако изаћи, јер тамо вам људи врло директно прилазе. Да ли се плашим навијача Евертона? Не знам... Мислим да ако се понашате пристојно ништа вам се неће догодити". 

Шаћири има још једну замерку на Ливерпул и центар града...

"Рецимо, када смо петком у хотелу можемо да чујемо људе на улици у 11 увече. Изгледа да прозори у Енглеској нису баш тако добри као у Швајцарској", покушао је да се нашали Ђердан Шаћири. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар